Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Provádíme: - zemní práce strojem CATERPILLAR.

Zabýváme se: - inženýrská, projektová a dodavatelská činnost v oblasti chemického, farmaceutického a potravinářského průmyslu.

Provádíme: - pozemní stavby - dopravní stavby a mosty - ocelové konstrukce - komunikace.

Provádíme: - přípravné a dokončovací stavební práce - plynařské práce - vodoinstalatérské práce. - topenářské práce - zednické práce - správa a údržba nemovitostí.

Nabízíme služby: - elektroinstalace na klíč - poradenská činnost - projekční činnost - přístupové systémy - revize - hromosvody.

Výroba, prodej: - vodou ředitelné nátěrové hmoty - akrylátové, syntetické, epoxidové.

Inženýrská činnost: - projektování staveb - provádění staveb - stavební dozor.

Výstavba: - inženýrské sítě - plochy a parkoviště - základové desky. Zajištění: - zemní práce, přípojky, ČOV.

Činnost: - elektroinstalace - zámečnictví - kovářství.

Práce: -zemní. Služby: -mytí osobních a nákladních vozidel. Autodoprava: -nákladní a osobní. -odvoz fekálií.

Výroba: - nádoby, stroje a zařízení kusového charakteru pro chemický, tukový a potravinářský průmysl a energetiku, včetně montáže u zákazníků.

Montáž, dodávka: - zabezpečovací a kamerové systémy - telefonní ústředny, - datové sítě - televizní a satelitní rozvody. Elektroinstalační práce.

Práce: - elektromontážní a elektroinstalační práce.

Prodej: - materiály pro klempíře a pokrývače - střešní krytina.

Montáže, oprava, revize: - hromosvody.

Montáž, rekonstrukce, projekce, revize: -elektrické zařízení. Elektroinstalace.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Elektromontáže. Elektroinstalace.

Prodej, montáž: - atypické veřejné a soukromé sauny.