Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Společnost KUSED s.r.o. poskytuje služby v oblasti nákladní autodopravy a také zemních a jeřábnických prací. Dalé se naše společnost zaměřuje na prodej, servis či zapůjčení nářadí a stavební mechanizace. V našem širokém sortimentu naleznete vrtačky, brusky, vibrační desky, kalová čerpadla nebo míchačky. Sídlíme na adrese Jateční 192/32, Ústí nad ...

Provádíme: - izolace proti vlhkosti a spodním vodám - izolace proti radonu - klempířské práce.

Revize povinné kontroly kotlů na pevná paliva Buderus a Dakon. Servisní kontroly plynových a elektrických kotlů Buderus, Dakon, Protherm, Baxi, Vaillant, Immergas, Thermona, Brotje, Chaffoteaux.

Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

Činnost - výroba schodišť z kamene - rekonstrukce a opravy hrobů, schodů, obkladů.

Pokrývačské, klempířské a tesařské práce - montáž a dodávka střešních krytin - střechy na klíč - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Malířské a natěračské práce - malby a nátěry bytů, chodeb, panelových a rodinných domů, škol, zdravotnických zařízení, komerčních prostor, fasád.

Montáž, pokládka - lité podlahy. Podlahářské práce, realizace podlah.

Výroba, montáž a rekonstrukce - regulační stanice zemního plynu - plynovody a kotelny.

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Stavební činnost - rekonstrukce domů a bytů - hodinový manžel - truhlářské práce - zateplení rodinných domů - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Činnost - inteligentní elektroinstalace KNX - vizualizace - řídící systémy.

Stavební a developerská činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - dopravní stavby.

Výroba čerpacích zařízení a armatur - uzavírací, regulační a pojistné ventily - armatury pro plyn - regulační plynové stanice.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - maltové směsi - zdící materiály - sádrokartony - izolace - střešní krytina - hydroizolace - betonové výrobky - stavební chemie - obklady a dlažby. Provozovna - adresa: Labská 537, 403 32 Povrly.

Stavební činnost - rekonstrukce historických budov a fasád - výškové práce - pronájem autoplošiny.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - instalace a montáž tepelných čerpadel, alarmů, vzduchotechniky.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - výkopové práce - obkladačské práce.

Činnost - zemní a výkopové práce - zakládání staveb – vrtání pilotů. Služby - vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodoprava. Výroba - jednoúčelové stroje pro montáž, třídění, přesun materiálu v sériové výrobě - robotické stanice.

Poradenstvím, projektováním a instalace: - v oblasti vytápění - komplexní dodávky topných systémů, elektroinstalace, MaR, rozvody vody, atd...

Služby: - posouzení, návrhy způsobu odkanalizování a vodofikace území - návrhy technologie čištění odpadních vod a úpraven pitné vody - technická pomoc v rámci celé projektové fáze.