Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej: - komponenty do plastových oken

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Práce: -topenářské -plynařské -instalatérské.

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí - elektrocentrály - vibrační desky - žebříky, lešení Prodej: - hutnící, pěchovací technika - svářecí technika - křovinořezy - odvlhčovače - lešení Služby: - broušení řetězů pil Prodej: - plášťových kabelových propojek Kovovýroba.

Práce: - kompletní elektromontáže na klíč - slaboproudé a silnoproudé rozvody - elektropožární a zabezpečovací signalizace. Montáž: - hromosvody.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrské služby. Projekce: -průmyslové a inženýrské stavby. Služby: - energetické projekty a posudky v oblasti úspor energií rodinných a bytových domů a občanské vybavenosti - energetické audity . Kopírovací služby: - černobílé i barevné digitální kopírování a tisk - velkoformátový tisk.

Dodáváme průmyslové, motorové, převodové, zemědělské, hydraulické, průmyslové oleje a maziva, kovoobráběcí kapaliny, chladící kapaliny, provozní kapaliny, Ad blue, aditiva, speciální mazací prostředky a spreje, autokosmetiku primárně značek Lotos Oil, Classic Oil, Castrol, Q8 Oils, Aral, BP, CS Line, Carline, Lubline. Prodej autobaterií značek ...

Výroba, velkoobchod, e-shop: - čisticí a prací prostředky - malířské barvy - prskavky - koupelové soli.

Montáž a servis - vzduchotechnika a klimatizace - teplená čerpadla - solární technika na ohřev vody - revize požárních klapek. Služby - protipožární izolace - elektroinstalace.

Provádíme: - železniční, silniční stavby - pozemní, průmyslové a inženýrské stavby - vodohospodářské stavby - svařování kolejnic - projekční a geodetická činnost - železniční nákladní doprava

Malířské a natěračské práce - malování bytů, kanceláří, škol, nemocničních zařízení.

Služby - zemní práce. Půjčovna minibagrů.

Rekonstrukce a výstavba střech - střechy ploché, sedlové. Další činnost - zateplení fasády - komplexní revitalizace bytových domů.

Stavební společnost - nízkoenergetické dřevostavby - průmyslové a zemědělské stavby - projekční činnost.

Rekonstrukce domů - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - pokládla plovoucích podlah - malířské práce - obkladačské práce.

Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce - tlaková zařízení, kotle a tlakové nádoby - parní a horkovodní kotle - potrubní systémy. Činnost - svářečské práce - klempířské a izolatérské práce - lakýrnické práce - výroba, montáž a demontáž ocelových konstrukcí.

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - elektroinstalační práce - montáže různých elektrovoltaických systémů, internetových sítí a PC.

Prodej, oprava, servis: - počítače - audiovizuální technika Služby: - projekce a výstavba sítí (kabelových i bezdrátových) - správa sítí - vývoj software - hosting - elektromontážní práce

Stavební činnost, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - zemní práce

Služby: - stavební projekce - autorský a technický dozor

Služby: - stavební činnost - zámečnické práce

Prodej, montáž: - dřevěná, plastová, hliníková okna a dveře - zimní zahrady - garážová vrata - sítě proti hmyzu - žaluzie