Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Bohumil Pejchal z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské práce a opravy karosérií.

Provoz pily - pořez kulatiny - prodej řeziva Autodoprava Stavební činnost

Libor Stejskal z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce, opravu karosérií, tesařství a izolatérství.

Projekce, revize: -elektrická zařízení.

Služby: -čalounictví, -stavební práce, -sádrokarton, -rekonstrukce bytových jader na klíč.

Ing. Jaroslav Beneš poskytuje geodetické služby, provádí zaměřování staveb a pozemků a vytyčování hranic.

Stavební firma. Výstavba pozemních a inženýrských staveb, příprava předprojektových a projektových prací a provádění statických posudků.

Josef Houf ze Žďáru nad Sázavou se specializuje na malířské a natěračské práce.

Projekce: -tepelná čerpadla, - topení, voda, kanalizace, - plyn, přípojky, -inženýrské sítě, -pozemní stavby, - komunikace, chodníky, -dřevostavby.

Dodavatel stavebních prací a komplexních staveb.

Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - demoliční a bourací práce

Petr Novotný se zaměřuje na zemní a výkopové práce, poradí si se zpevňováním svahů, výkopy, přípojkami, terénními úpravami a úpravami okolí stavby.

Elektroinstalační práce: -Zabýváme se montážními prácemi v oblasti elektro. -práce od malých zakázek až po velké objekty včetně škol a administrativních budov.

Služby: -výkup sezónního ovoce (jablka, rybíz) -kovošrot, výkup železa, železného šrotu včetně automobilů -výkup barevných kovů -plnění lahví propan-butan, PB** -odběr nebezpečných odpadů pro TS** Bystřice nad Pernštejnem. -čerpání LPG do automobilů. Maloobchodní prodej: -pracovní oděvy, dodávky i pro firmy -ochranné ...

Služby: -konzultace v oboru sádrokartonové výstavby -kompletní návrh a řešení stavby -dodávky technologie -realizaci stavby.

Práce, služby: -klempířství -výškové práce -pokrývačské a střešní práce -natěračství.

Provádí montáže: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -zabezpečovací systémy -kamerové systémy -požární systémy -telefonní systémy -strukturované, optické kabeláže.

Výroba prodej, servis: -náhradních dílů a stříkaček PS 12. Zvyšujeme požární odolnost ocelových i dřevěných konstrukcí protipožárními nátěry.

Zajišťuje, provádí: -stavby -výkopové a zemní práce -odvoz suti, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -převoz stavebního materiálu -projektová dokumentace, rozpočet.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -plynové zařízení -plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství. Topenářství.

Služby: -elektroinstalační práce -elektromontáže -rozvody.

Hydroizolace plochých střech: -asfaltové modifikované pásy -stěrkové hmoty -lokální opravy střešních plášťů -zateplování plochých střech. Nátěry plechových střech. Zateplování fasád. Stavební izolace. Rekonstrukce: -terasy -balkony. Práce: -zednické -sádrokarton. Prodej: -fasádní barvy -nátěrové hmoty vnější i vnitřní ...