Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Pronájem, půjčovna, prodej stavebních strojů a příslušenství: -vibrační a hutnící technika -bourací, vrtací kladiva -kompresory -stroje pro frézování a broušení (stavební, podlahářské a truhlářské práce) -řezačky stavebních materiálů -brusky na parkety, čističe koberců -průmyslové vysavače -topidla (plynová, naftová, ...

Služby: -projekce technických zařízení budov.

Výroba: -stropní elektrické sálové topné panely -nástěnné elektrické sálové topné panely -sušící elektrický topný botník -koupelnový topný panel se sušákem.

Poradenství, realizace: -fasády, fasáda -omítky, omítka.

Josef Prokeš z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na malířské, natěračské a sklenářské práce.

Prodej, pronájem: - lešení, bednění, paletové regály, ramenové regály, stavební technika zástupce AltradBaumann pro ČR

Výroba: -okna, dveře z profilů JANSEN. Zhotovení: -termoplastické potahování středně těžkých konstrukcí práškem PLASCOAT.

Maloobchodní prodej: -elektrické ruční nářadí BOSCH, FESTO, DEWALT, FEIN, CROMWEL, METABO, MAKITA, NAREX, WAGNER, SCHNEIDER, ALTO, PREBENA, DOLMAR, DEPRAG -ruční nářadí pro řemeslníky -ruční motorové pily -zahradní sekačky BOSCH -upevňovací a kotvící technika -spojovací materiál -hmoždinky -šrouby -vruty -akrylátové a ...

realizace staveb, odstraňování staveb, inženýrská činnost, rozpočty a kalkulace, zprostředkování, obchod, doprava, zemní práce, odvodňování, pilotáže, drcení stav.odpadu

Opravy a revize plynových zařízení. Topenářské, vodoinstalatérské, elektroinstalační práce a další služby poskytuje svým zákazníkům pan Michal Tručka. Dodáváme a montujeme kotle, teplovzdušné agregáty, bojlery, plynové či elektrické sporáky a desky. Opravy jsme schopni zajistit téměř u všech známých i méně známých značek plynových kotlů. ...

Josef Štěpánek se zaměřuje na zakázkovou výrobu dřevěného nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyňských linek, schodů a mnoho dalšího.

Provádíme: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -sádrokartonářské práce -montáže střešních oken.

Martin Dvořák se specializuje na revizi elektrických zařízení, poskytuje konzultace týkající se silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky a bezpečnosti a prodává a montuje zabezpečovací systémy.

Služby: -geodetické -zaměření budov, pozemků.

Montáž: -sádrokarton -suchých staveb -pokrývačství.

Jan Pavlíček provádí zemní a výkopové práce, zaměřuje se na kanalizace, inženýrské sítě a plynovody.

Firma Renou se zaměřuje na opravy a renovace oken, zasklívání skel, výměny oken, kování a těsnění, montáže dveří a mnoho dalšího.

Práce: -vodoinstalační -topení -sádrokartony -zateplování budov -stavební práce ( související s oborem ) -rekonstrukce koupelen -malířské práce -elektroinstalace Dodávka a montáž solárních systémů.

Služby: -elektrorevize pracovních strojů nářadí -kontroly elektrických spotřebičů -revizní zprávy

Maloobchodní prodej: -barvy, laky, chemie -kosmetika, parfumerie -galanterie -zdravotnické zboží -papír -školní potřeby -hračky -dárkové zboží.

Montáž, oprava: -elektroinstalace. Práce, služby: -elektronistalační.

Práce: - geodetické - geometrické plány - vatyčování hranic - podklady pro stavebnictví.