Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výhradní prodejce čerpadel firem Čerpací technika s.r.o., Aquacup s.r.o. a Pumpa a.s. pro kraj Vysočina. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čerpací technika, vybavení koupelen, vodoinstalační materiál. Prodáváme čerpadla: -odstředivá, článková, tlaková - ponorná, oběhová, tlaková - do vrtů, kalová a drenážní, benzínová, fontánová, speciální, ...

Práce: -rekonstrukce a odbahňování rybníků -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod -veškeré zemní práce -revitalizace říčních systémů -výstavby a obnovy rybníků -stavba vodovody a kanalizace. Malostranský pivovar.

Orest Ivasyuk se zaměřuje na zednické, bourací a obkladačské práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavby komínů a krbů, pokládání dlažby a mnoho dalšího.

Výroba - pryžové výrobky. Kovovýroba

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Pavel Sedláček z okresu Žďár nad Sázavou se specializuje na sklenářské, natěračské a malířské práce.

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce. Postará se o výměnu střešní krytiny, čištění a mnoho dalšího.

Stavby: -dvouplášťové střechy na panelové domy -půdní vestavby a nadstavby na panelové domy -stavby na klíč -komíny. Práce: -tesařské, zednické, klempířské, pokrývačské -střechy -hydroizolace -dřevěná šindel-historické a reprezentativní objekty -výškové nátěry a montáže konstrukcí pomocí horolezecké techniky -bourání: komíny, haly.

Práce, služby: -návrh a optimalizace nízkoenergetických a energeticky pasivních staveb -průkazy energetické náročnosti budov -energetické a tepelně-technické vyhodnocení staveb -projekty staveb -navrhování (projekce) pasivních domů.

Rámování. Sklenářství. Nabídka sklenářských prací.

Poskytujeme kompletní geodetický a poradenský servis. Geodetické práce. Inženýrská geodezie. Pozemkové úpravy.

Ing. Jaromír Špaček se zaměřuje na výrobu a montáž stropů a železobetonových stropních panelů. Stropní panely vyrábí podle dokumentace nebo zaměření.

Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Nabízíme výrobu a montáž ocelových konstrukcí a hal. Montované haly, ocelové konstrukce. Zámečnictví.

Práce: -kašírování plastových a hliníkových profilů Výroba: -plastové palubky -plotové profily.

Dovoz, prodej, výkup, výkupy protiúčtem: -užitkové a nákladní automobily, tahače -pracovní stroje -náhradní díly -návěsy, značky Gras, ocelové sklopné návěsy, hliníkové sklopné návěsy -návěsy značky Kassbohrer, Broshuis -přívěsy, speciály osvědčené značky, které odebíráme od značkových dealerů ze zemí západní Evropy -valník, sklápěč, ...

Jaroslav Gregor ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na výškové práce, mytí, nátěry, opravy a montáže střech a další činnosti.

Výroba, montáž: - konstrukční dřevostavby - roubené, srubové stavby - restaurační stavby - zděné stavby - rekonstrukce - okna, dveře, vrata - schody, podlahy, zábradlí - kuchyně, nábytek - restaurační nábytek - fasádní systémy.

Společnost DOMICO CZ, spol. s r.o. se zaměřuje na prodej střešních a fasádních systémů: - velkoplošné střechy a pohledové fasády - střechy Element s krycími lamelami Domitec - fasádní pláště Planem a Struktur - střešní pláště GSB Domitec - stěnové "C" kazety

Stavební firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebnictví -stavby, rekonstrukce a demolice staveb.

Prodej, velkoobchod: -elektrointalační materiál -kabely, vodiče, nehořlavé kabely, datové, koaxialní a telefonní kabely, zásuvky, vypínače, jističe, proudové chrániče, svodiče, motorové spouštěče, stykače, nulovací můstky, řadové svorky, svorkovnice, propojovací hřebeny, pojistky, patrony, doteky, hlavice a spodky, odpínače, vačkové přepínače, ...

Jindřich Padalík se zaměřuje na rámování a paspartování obrazů, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusů, výšivek a mnoho dalšího.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce: - rozvody vody a domovních odpadů - montáže vany, sprchových koutů, umyvadel, WC, baterií, elektrických bojlerů - připojení praček a myček - topenářské práce. Oprava, servis, montáže: - ruční pumpy pro studny či vrty.