Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Maloobchod: -nářadí -kompresory, vzduchové rozvody -kotevní technika, brusivo -klíče, momentové klíče, momentový klíč -ruční nářadí -svařovací techniku, potřeby pro svařování -silikony, míchací metly -spojovací materiál -pneumatické nářadí -žebříky -pilové kotouče -frézy -boxy na nářadí -vybavení dílen.

PROZI Metal s.r.o. se zaměřuje na okapové systémy, střešní krytinu, doplňky ke střechám, hutní materiál a na střešní okna.

Služby: -povrchové úpravy ocelových konstrukcí, strojů, -nátěrové systémy podlah, -zastoupení firem J.SIGEL & SOHN, GEHOLIT+WIEMERHOLIT -dovoz, distribuce, poradenství a servis materiálů pro povrchové úpravy. Sídlo: Svobodova 135/11, 128 00 Praha 2 – Vyšehrad

DATEL ELEKTRO s.r.o. se sídlem v Novém Veselí realizuje průmyslové automatizace, měření, regulace, inteligentní domy, budovy, výroba rozvaděčů, revize pro různá elektrozařízení, ale i software pro aplikace.

Služby: - výroba dveří, zárubní na míru - atypická výroba

Jaroslav Krul, který se zaměřuje na truhlářství a podlahářství, se specializuje na výrobu vchodových dveří, oken a zimních zahrad.

Oblastmi působení Jaroslava Vostala jsou pokrývačství, tesařství, truhlářství a podlahářství.

Jiří Strakerle se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a vyrábí nábytek na míru, knihovny a kancelářské vybavení.

Jiří Vašíček provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se na výrobu kuchyňských linek, skříní, šaten, vybavení kanceláří a mnoho dalšího.

Pavel Mahel se zaměřuje na truhlářství a podlahářství. Vyrábí dveře, okna, postele, skříně a mnoho dalšího.

Zámečnictví, nástrojářství -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb -Výroba drobných výrobků ze dřeva Truhlářství, podlahářství

Zdeněk Závodný pracuje v oblastech výroby kovových konstrukcí a výrobků, zpracování dřeva a dřevěných výrobků, truhlářství, podlahářství, pokrývačství a tesařství.

Pokládka - podlahové krytiny Prodej - matrace - lamelové rošty Prodej - bytový textil Prodej - dámská konfekce

Pavel Hocke se zaměřuje na obkladačské práce, provádí obklad koupelen a WC, obklad schodů a pokládku dlažby.

Dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

Služby: -prodej -montáž -plovoucí podlahy -podlahové krytiny.

Služby: -rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů, domů, chat a chalup -vyrovnání podlah (i před položením plovoucích) -osazení plastových oken a zapravení parapetů -vnitřní a venkovní omítky, fasády domů -zateplení rodinných domů, bytovek a paneláků -práce se sádrokartonem -obkladačské práce - vnitřní i venkovní prostory ...

Prodej, montáž: -lina -koberce -plovoucí podlahy. Sídlo: 59231 Nové Město na Moravě, Luční 1322

Služby: - podlahářské práce - vyrovnání podkladů - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - korkové podlahy - PVC - koberce. Prodejna a vzorkovna: 592 54 Moravec 160

Práce: -zednické, -vododoinstalační, -topenářské, -rekonstrukce (koupelny, kuchyňská jádra). -vyzdívky krbů včetně mat. -sádrokartonářské práce -montáž plovoucích podlah.

Montáž sádrokartonu. Práce. -suchá výstavba -kompletní realizace interíéru dřevostaveb -půdní vestavby -sádrokartonové příčky -podhledy -sádrokartonové konstrukce včetně atypických tvarů jako jsou oblouky, kruhové vikýře, obloukové vikýře a jiné -minerální podhledy -akustické podhledy Ecopfon, včetně skrytých rastrů -podlahy na ...

Podlahářské práce. Dřevěné podlahy: -pokládka -renovace -montáž plovoucích podlah -příprava podkladu

Dodávka, pokládka, výroba: - podlahové krytiny přírodní linoleum, PVC, koberce - linolea - PVC - koberce - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové) Renovace podlah - obklady schodů, stěn a stropů podlahou, montáž - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové).

Maloobchod, služby. Prodej: -široký sortiment podlah -dřevěné podlahy, parkety -PVC -masivní, dýhové, kazetové podlahy -mozaiky -laky, oleje BONA -obvodové, přechodové lišty, podložky -čistící prostředky. Služby: -renovace podlah -pokládka podlahy -individuální cenová nabídka, vypracujeme cenovou nabídku pokládky ZDARMA -navrhneme ...

Práce: -rekonstrukce bytová jádra -rekonstrukce koupelny.