Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Dodávka a montáž: -dřevěné konstrukce -roubenky, sruby -nízkoenergetické a pasivní domy -sádrokartonové konstrukce -kompletní a dílčí dodávky střešních konstrukcí rodinných domů, občanských či průmyslových staveb. Provádí zahradní architekturu a veškeré tesařské, zednické a truhlářské práce.

Výroba, prodej, služby: -pořez dřeva -truhlářské řezivo -stavby střešních konstrukcí, dřevostavby, pergoly, zahradní domky -těžba a přiblížení dřeva -výkup kulatiny, dřeva, lesních pozemků -kácení lesů -klempířské a tesařské práce.

Výstavba, výroba - dřevostavby, roubenky, sruby - zahradní nábytek - pergoly Řemesla, opravy - tesařské práce

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce Výroba, montáž - střešních konstrukcí, krovů - altány, pergoly, přístřešky - dveře - palubky, montáž plovoucích podlah - montáž střešních oken

Jiří Kotík se zaměřuje na výrobu a montáž pergol, dřevodomků, kapliček, krovů a na další tesařské konstrukce.

KPT Kremlík zajištuje tesařskou, truhlářskou, pokrývačkou a klempířskou práci. Postará se také o práce výškové a malířské a montáže solárních sestav, oken, okenních doplňků a mnoho dalšího. Sídlo: Žďár nad Sázavou 2, Bezručova 438/54

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - montáž střešních oken - práce s vysokozdvižnou plošinou.

Klempo Pavel Topinka provádí tesařské a pokrývačské práce. Zaměřuje se na střešní krytiny, fasády, potrubí a mnoho dalšího.

Činnost - tesařské práce, opravy, rekonstrukce, výměna krovů včetně pokládky, krytiny - podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, včetně zabroušení a nátěru - podhledy z polubek i vnitřní obklady z palubek.

Práce: - nové střechy, rekonstrukce střechy - pokrývačství, tesařství - klempířství a oprava karoserií Provozovna: Brněnská 1146/30, Žďár nad Sázavou, 591 01

Kompletní služby v oblasti tesařství: - palubky, pergoly, vazby - různé přístřešky, terasy, boudy - realizace na přání

Pila Lubomír Mach s.r.o se zabývá výrobou a prodejem širokého sortimentu stavebního řeziva. Naleznete zde hranoly, prkna, latě či fošny. Dále se zaměřujeme na výrobu a montáž dřevěných střešních konstrukcí, roubenek, montovaných domů a pergol. Používámeme vždy pouze kvalitní dřevo z Vysočiny, které pochází ze zimní těžby. Naši pilu naleznete v ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Josef Bartoň provádí tesařské práce a zaměřuje se na prodej klasického a palivového řeziva.

Karel Doubek provozuje truhlářství, ve kterém vyrábí nábytek do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů a postará se i o výrobu kancelářského nábytku a recepčních pultů. Provozovna: Lhotky 57, 59401 Velké Meziříčí

Pavel Horký provozuje truhlářství a zabývá se především výrobou oken, dveří, zárubní, váz a zakázkovou výrobou nábytku.

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesařství, pokrývačství, podlahářství, nástrojářství a zámečnictví, poradí si i se vzduchotechnikou a izolatérskými pracemi.

Tomáš Havelka funguje jako hodinový manžel, nabízí drobné instalatérské a stavební práce, sekání trávy, údržbu, vyklízení sklepů a mnoho dalšího.

Václav Štěpánek provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na grafické návrhy, výrobu kuchyní a nábytku na zakázku.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby

Stolařství - truhlářství

Ivo Michna se zaměřuje na truhlářskou práci a zabývá se dřevovýrobou.

Stanislav Bradáč provozuje dřevařskou dílnu, ve které se zaměřuje na výrobu tradičního i moderního nábytku, a postará se o nábytek do kuchyně i všech pokojů v domácnosti.

Jan Zita provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou dřevěného nábytku z masivu a lamina, kuchyňskými linkami, vestavěnými skříněmi a nemocničním nábytkem.

Josef Koza se zabývá lakýrnickými, natěračskými a malířskými pracemi a provádí opravy a renovace nábytku.