Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Jaroslav Simandl se zabývá truhlářskými pracemi a vyrábí dveře, zárubně a okna na zakázku.

Jiří Kotačka provádí truhlářské a tesařské práce se zaměřením na stavebnictví. Zaměřuje se na okna, obložení, dveře, vrata a střešní konstrukce.

Jiří Lukášek provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou nábytku pro domácnosti, kanceláře, restaurace, provozovny a bary.

Josef Poul provádí truhlářské práce, zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní, nábytku do dětských a obývacích pokojů a poradí si i se schodišti a dveřmi.

Zakázková truhlářská výroba, dodávka: -kompletní interiery -vestavěné kuchyňské linky, včetně spotřebičů -dveře, schody -zábradlí -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -nábytek do dětských a studentských pokojů -zahradní nábytek -altány, pergoly, palisády -veškeré truhlářské výrobky dle požadavků zákazníka -plovoucí laminátové a ...

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou Výroba z masivu a lamina - pergoly - přístřešky Nabízí - truhlářské práce Výroba - dřevěný zahradní nábytek Výroba - dřevěné schody Výroba - květináče Výroba - krmítka

Stěhovací služby Malování Výroba - dětská dřevěná hřiště Truhlářské práce Provoz - úklidová služba Hlídání dětí

Truhlářské prácevýroba z masivu - nábytekvýroba - okna - dveře - schodiště Truhlářská výroba - nábytek z masivu Truhlářská výroba - okna - dveře Truhlářská výroba - schodiště

Truhlářské práce - specializace na dveře a nábytek z masivu Výroba - kuchyně Výroba - nábytek i na zakázku Výroba - dveře Výroba - schody

Martin Koláčný se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností i kanceláří a venkovních stavebních konstrukcí.

František Mazel provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníků.

HS Innovation s.r.o. vyrábí kuchyně, skříně a další nábytek na míru, zaměřuje se také na schody a bytové doplňky. Nábytek vyrábí pro domácnosti i kanceláře.

Aleš Vrátný se zaměřuje na truhlářské práce, zakázkovou výrobu nábytku do všech místností domácnosti a na výrobu a montáž eurooken.

Truhlářské práce Výroba - sportovní potřeby Výroba - dřevěné schodiště (lomené, točité, vřetenové)

Dodávka - střešní konstrukce Truhlářství Tepelné izolace střech Zednické práce

Vladimír Bednář provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyní, restaurací a mnoho dalšího.

Kompletní stavební činnost - dřevostavby - - truhlářstvívýroba - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - bednění Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - vestavěné skříně Truhlářská výroba - bednění pro základy obráběcích ...

Radek Hladík se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyňských linek a mnoho dalšího.

Propvádí - dřevostavby Truhlářská výroba na zakázku masiv, lamino Výroba - vestavěné skříně (masiv, lamino)

Činnost: - truhlářství - stolařství - podlahářství.

Výroba, montáž: -kuchyňské linky, obýváky, skříně... -lamino, masiv, dýha Výroba: -nábytek na zakázku lamino -masiv, dýha -okna, dveře vchodové a vnitřní masiv, dýha.

Výroba: -sériová i zakázková -kuchyňské linky -dětské a studentské pokoje -ložnice -nábytkové sestavy pro kanceláře, domovy důchodců, hotely, mateřské i základní školy, školní družiny -předsíňové a koupelnové stěny -zahradní nábytek -altány, pergoly -dřevěný kusový nábytek -stoly pod počítače. Vše dle ...

Truhlářství: -truhlářské, tesařské práce -výroba nábytku. Provozovna: Velká Losenice 233/55

Výroba nábytku: -kuchyně na zakázku -od návrhu po montáž -široký výběr dvířek -masiv, lamino, foliované MDF -odsavače - vestavné, komínové -dřezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -dřevařská -nábytek na zakázku -obložení -dveře -stolový nábytek -výroba atypického nábytku a zařízení -kuchyňské linky -schodiště