Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářství. Práce: -truhlářské. výroba: - dveře, okna, nábytek, postele, zábradlí, obklady ale i doplňky.

Výroba: -kuchyní -nábytku -vestavěných skříní z lamina, dýhy a masivu -vybavení kanceláří a prodejen

Výrobky, činnosti: -nábytek z lamina -nábytek na zakázku -truhlář.

Stavebně truhlářské práce. Montáž: - okna a dveře.

Radek Frey provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu nábytku z lamina.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek.

Truhlářství, stolařství.

Kovovýroba: -zakázková i sériová výroba zámečnického charakteru: - (konstrukce menšího rozsahu), výrobky z nerezu - pekárny, kuchyně pečné plechy- hliník, Fe, nerez. Dřevovýroba: - výroba stavebního truhlářství-okna, dveře, altány, pergoly, lavičky, oplocení, vrata, obložení, sauny, zahradní nábytek… Elektrovýroba : - montáže ...

Výroba: - kancelářský nábytek - jídelní a restaurační stoly - skříně - kuchyně - postele - kancelářské židle.

Dušan Fiala provozuje truhlářství a zaměřuje se na návrh a zakázkovou výrobu kuchyňských linek, dveří, nábytku, schodů, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - zařízení restaurací - kuchyně - repliky oken.

KAMNÁŘSTVÍ JPK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kachlových kamen a interiérových i exteriérových krbů. Dalšími činnostmi společnosti je kominictví a zámečnictví.

Výroba, zakázková výroba, prodej: -truhlářská -plovoucí podlahy -nábytek -okna -dveře.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -kuchyně, ložnice, pokoje -interiéry, exteriéry. -vozýky pro bernské salašnické psi

Jaroslav Dvořák provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu vestavěných či sektorových skříní a šaten.

Vyroba: -okno, eurookna, špaletová okna, plastová okna - profily Deceunick -kuchyně, kuchyňská linka podle přání zákazníka -vestavěné skříně na míru -dřevěné schodiště -masivní dveře. Výroba kuchyní od objednávky po montáž. Servis oken.

Truhlářské práce. Výroba, prodej a montáž: -dřevěné obklady a podlahy -euro okna -špaletová okna -dveře -dřevěné schody.

Výroba, prodej: -interiérové dveře otočné a posuvné -jednokřídlé a dvoukřídlé provedení -dveře s hladkým i profilovaným povrchem -dveře s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovací fólie -dveře stříkané akrylátovou barvou -dveře s nástřikem PUR a RAL -vchodové dveře do bytu -dveře protipožární -dveře bezpečnostní -zárubně -kování.

Výroba: -posilovací stroje, zařízení (provedení dle přání zákazníka) -činky, závaží Zámečnické práce: -ploty -dveře -brány -garážová vrata -mříže -schodiště -jednoduché ocelové konstrukce -vypracování návrhu výrobku -pracování výkresové dokumentace -povrchová úprava dle přání. Truhlářství: - kuchyňské linky - bytový nábytek - ...

Firma zabývající se výrobou ze dřeva. Tesařství, truhlářství. Výroba - zahradní nábytek.

BONSAP s.r.o. provozuje truhlářství a podlahářství. Zaměřuje se na výroby nábytku, realizaci podlah a provozuje bazar.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek: - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kuchyňský nábytek, kuchyně, jídelní židle, stoly, příborníky - kancelářský nábytek Čalounické práce.

Zednictví. Truhlářství, truhlářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Tepelné izolace, zateplování fasády. Realizace, výstavba: -zděné domy, montované domy.

Truhlářství: -truhlářská výroba -kuchyňský nábytek -ložnice, obývací pokoje -dveře, schody -hračky.