Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výroba, prodej: -nábytek -jídelny, kuchyně -zahradní nábytek -prodej dřevěných briket -montáž suchých staveb -reklamní předměty. Řezbářství.

Václav Novák provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu dveří, zárubní, lišt, mřížek a bytových doplňků.

Zakázková výroba: - schodiště - interierové dveře - vestavěné skříně - vybavení kanceláří a prodejen. - nábytek.

Služby, práce: - hodinový manžel - zednické - obkladačské - truhlářské - podlahářské - povrchová úprava a svařování kovů

Truhlářské výrobky, výroba: -vestavěné skříně -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -postele z masivu -obývací stěny -koupelnový nábytek -bytové doplňky, police, odkládací stěny, schodnice, garnýže, stoličky, lavice, botníky, dřevěné obklady -pergoly -garážové stání. Materiál: -přírodní (masiv), buk, dub -umělý MDF, KRONOSPAN, dýhovaná ...

Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Josef Havránek se zabývá výrobou dřevěných madel, držáků a zábradlím na stěny nebo schodiště z jednoho kusu dřeva, také provozuje e-shop.

Truhlářské práce nábytek, kuchyně, kanceláře, schodiště, obývací a dětské pokoje, ložnice Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Výroba - ložnice - dětské a obývací pokoje (truhlářské práce) Výroba - schody (truhlářské práce)

Miloslav Janoušek provozuje truhlářství a tesařství, zaměřuje se na výrobu prolézaček, prvků pro děti, pergol a mnoho dalšího.

Truhlářství. Provádím renovace, restaurování a tvorbu nového nábytku z lamina i masivu, kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele, dveře, zárubně včetně montáže.

Hledáte stavební firmu? Potřebujete rekonstruovat či využít obkladačské nebo zednické práce? Obraťte se na nás! Firma se zabývá stavebními pracemi - zednické práce, obkládání, dlažby, montáže sádrokartonů, ale součástí dodávek jsou i elektroinstalace, instalatérské, topenářské, zámečnické, obkladačské a klempířské práce dle potřeby zákazníka. ...

Výroba: -truhlářské práce -tesařské práce -kompletní střešní a půdní systémy -sádrokartony -pokrývačské a klempířské práce.

Zdeněk Růžička se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku z různých druhů dřev a dřevěnými lištami z masivu pro výrobce nábytku, podlaháře a truhláře.

Stanislav Malec provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na výrobu a montáž kuchyňských linek, schodišť, obkladů, dveří a mnoho dalšího.

Truhlářství Řezníček, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku dle přání zákazníků. K výrobě používá masiv, dýhovaný materiál a lamino.

Miroslav Alt se zaměřuje na výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, kancelářského i bytového nábytku.

Petr Ondráček se zabývá zakázkovou výrobou bytového, kancelářského, kuchyňského, školního nábytku a bytových doplňků. .

Truhlářsví. Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - vestavné skříně.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.

Pavel Kubiš se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku, interiérového a exteriérového vybavení.

Truhlářství Výroba: - zakázková výroba kuchyní a nábytku z lamina - kompletní realizace zakázky, včetně zaměření, dovozu a montáže - široký výběr nejrůznějších materiálů, tvarů dvířek, úchytek, pracovních desek včetně umělých kamenů CORIAN, SOLID STONE, HI-MAC, STARON, drátěného programu, osvětlení, dřezů, vodovodních baterií, různých ...

Truhlářství: - nábytek na míru - klasický, rustikální i moderní nábytek - dveře a zárubně - schodiště - interiérové i vchodové - terasy, pergoly, přístřešky - kuchyně - obývací pokoje, ložnice, - předsíně, vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - stoly + židle - postele - masiv - vrata, branky - specializované ...

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - střešní konstrukce - kuchyňské linky - zimní zahrady - zahradní domky.

Truhlářství Tatíček, výroba: - boxy pro koně, koňské boxy.