Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
vodoinstalace, plynoinstalace, vodoinstalační práce a topenářské práce pro oblast Třebíč a Velké Meziříčí realizujem společnost SIGETY & ŠÁRKA s.r.o. Další naši významnou roli zastává partnerství s RWE a společností QUANTUM a.s. jako dalším významným distributorem plynárenské sítě. Od roku 2014 máme možnost pro zákazníky RWE uzavírat smlouvy o ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační - montáž solární systémy

Elektroinstalační materiál: -zásuvkové kombinace -rozvaděče -průmyslové zásuvky a vidlice -gumové zásuvky, vidlice, prodlužky -hydraulické nářadí -elektroměry -vačkové spínače -pojistkové odpínače -kabelové vývodky -rozvodnice a instalační krabice -svorkovnice Produkty: Zakázkové zásuvkové kombinace, domovní rozvodnice zapojené, ...

Stavebnictví. Stavební firma. Stavební práce.

Služby: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce -plynoinstalační práce -venkovní rozvody nízko i středotlaké pro plyn -kanalizační přípojky -plastové plynovody -venkovní plynové přípojky. Dodávka a montáž: -sanitární keramika -kotle -bojlery, ohřívače vody -vodovodní baterie.

Montáž, dodávka: -tepelné izolace technologických zařízení -kotelny, výměníky -parovody, běžné potrubní rozvody -vzduchotechnika a klimatizace -tepelné izolace budov a průmyslových objektů -chladové izolace -akustická opatření -studie -sádrokarton -půdní vestavby -podhledy -akustické stěny.

Společnost realizuje revize různých el. zařízení, instalace veřejného osvětlení, ale také dodávku a montáž čerpadel, včetně solárních systémů.

Realizace staveb, projektování, inženýrská činnost. Obchod se stavebními výrobky. Provádění staveb, jejich změn a odstranění. Projektová činnost ve výstavbě. Obchodní činnost.

Práce, montáž, opravy, údržba, revize: -elektroinstalační -elektrické zařízení -poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob, zabezpečení objektů -kompletní elektroinstalace vč. hromosvodu, uzemnění -kabelové rozvody NN, domovní přípojky, veřejné osvětlení -zajistit slaboproudé rozvody pro počítačové sítě, strukturovanou ...

Prodej: - asijské zboží - mramor - dlažba, obklady - žula - dlažba, obklady - parapety - schody - kuchyňské desky - ruční výroba - čedič - dlažba, obklady - dlažební kostky - sochy - vázy - solitery - akvarijní kameny.

Nabízíme nízkoenergetické infračervené topné systémy a infrasauny - infratopení, infravytápění, nástěnné topné obrazy a infrasauny včetně veškerého příslušenství, bezplatného návrhu a montáže.

Služby - projekční práce Stavební firma - rodinné domy na klíč - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů

Služby: - inženýrská geodézie - katastr nemovitostí, geometrické plány, vytyčování - mapování - zaměřování staveb - speciální geodézie

Firma fabry floors s.r..o. staví základové desky pro rodinné domy v Jihlavě a okolí. Práce zahrnují výstavbu základů. pokládků rozvodů, zalití betonem. Základové desky jsou stavěny z kvalitních materiálů, s předáním do týdne. Firma má dlouholeté zkušenosti v oboru.

Výroba a prodej plotů Poplastované a pozinkované ploty a pletivo z našeho obchodu využijete pro rodinné domy, zahrady, pozemky, pracoviště i obchodní nebo zabezpečené objekty.

Rekonstrukce, oprava, obnova: -kolejí, vleček a staveb železničního svršku a spodku -silnic, skladových ploch a minipulačních prostor. Práce, stavby: -zpevněné plochy, místní komunikace, zámková, mozaiková a žulová dlažba, ražaný beton, místní komunikace Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce Projektování, ...

Návrhy. Stavba. Servis. - odborné poradenství - systém managementu jakosti (QMS) - systém životního prostředí (EMS). Podlahy: - epoxidové bezesparé podlahy - drátkobetonové podlahy se vsypem - anhydritové podlahy - různé druhy dlažeb - rekonstrukce poškozené podlahy. Izolace: - chemicky odolné izolace - vodotěsné ...

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Izolace proti vlhkosti injektáží Chemická injektáž - revoluční systém v ochraně proti vzlínání spodní vody, speciální forma bez následného doplňování chemie!!! Nejmodernější forma při které nevzniká na stavbě destruktivní kluzná plocha, která mívá za následek narušení statiky objektu. Naše firma za Vámi přijede nejen do Havlíčkova Brodu, ...

Prodej, zaškolení na montáž a návrhy řešení pro veškeré uvedené materiály, technické a projektové zázemí. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - rozvaděče - úložné systémy - osvětlovací technika - přípojnicové systémy - fotovoltaika - fotovoltaické systémy - střídače

Prodej, montáž: - podlahové krytiny, pvc, korek, koberce, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, čistící prostředky na podlahy Broušení a lakování: -parkety.

Výhradní zastoupení Bagela Baumaschinen prodej: - recyklátor asfaltu - zatahovač kabelů - zatahovač potrubí - univerzální nosiče kontejnerů, kabelových cívek. - konzultační činnost. Půjčovna recyklátorů živičných směsí. Půjčovna navijáků pro bezvýkopové technologie.

Provádíme zateplení budov minerální foukanou vatou. Podle typu konstrukce budovy zvolíme vhodný izolační materiál používaný k foukané izolaci. Používáme pouze kvalitní certifikované materiály.