Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Práce výškové: -průmyslové komíny-opravy, konzervace, demolice, nátěry -montáže-konstrukce, přístupové plošiny, reklamy -nátěry-střechy, konstrukce, sila, zásobníky, potrubí apod. -opravy, nátěry, mytí-fasády -pořízení foto-video dokumentace a ostatní práce ve výškách dle dohody.

Práce, služby: -zámečnictví -výškové práce za pomoci horolezecké a speleologické techniky -montáže konstrukcí -čistící a umývací práce -instalace reklamních poutačů -obnova, rekonstrukce fasády a natěračské práce -prořezávání stromů. Dílna: Průmyslová zóna Červená Hospoda u Třebíče (za čerpací stanicí SwisTank

Dřevovýroba, pila, nabídka, dodávka: -stavební, truhlářské řezivo -paletové přířezy. Výrobní sortiment: -střešní a stavební latě, prkna, fošny -hranoly pro střešní konstrukce -palubky a podlahovky -dřevěné brikety -zahradní domek na nářadí -zahradní domek velký.

Zakázková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -vestavěné skříně, nábytek a další doplňky -realizace vybavení interiérů pro domácnosti, firmy a organizace.

Práce: Silnoproudé elektromontáže: -silnoproudá a motorická instalace průmyslové provozovny, výrobní celky -atypické zavěšení světelné zdroje -kabelové rozvody -domovní instalace.

Projekční činnost: - stavební projekty, projekce rodinných domů i jiných staveb - stavební dozor.

Podlahářské práce. Pokládka všech druhů podlah: - dřevěné - plovoucí - vinylové.

Provádíme kompletní montáže střech a oplechování. Rekonstrukce a opravy starých krytin.

Zednictví, stavebnictví, půdní vestavby, novostavby, rekonstrukce domů, zemní práce pro kraj Vysočina, oblast Třebíče Vám zajistí firma Stavitelství Ing. Pavel Kudláč. Naše stavební firma se zabývá inženýrskými a stavebními pracemi. Zaměřujeme se na zemní práce, inženýrské stavby, občanské stavby, střechy, půdní vestavby, fasády a zateplení, ...

Prodej: - laminovaných materiálů od výrobců KRONOSPAN, EGGER, KAINDL, DDL - pracovních a stolových desek všech výrobců na našem trhu - palubkami - podlahovek různých tlouštěk, tvarů, dřev a kvalit - sortimentem doplňků pro stolaře - dřezy, vodovodní baterie, spojový materiál, úchytky apod.

Mobilní kameníci z Vysočiny. Specialisté na gabionové ploty, kamenné zdi a mosty. Věnujeme se on-line prodeji gabionových sítí. Zdarma naceníme Váš gabionový projekt.

Nabízíme služby v oboru pohostinství a autodopravy do 3, 5t a osobní do 9 osob.

Elektroinstalační práce a revize

Provádíme rychlé a přesné geodetické zaměření stavby (interiérů budov, podzemí, sklepů, fasád) neobvyklou technologií ručního mobilního 3D skenování.

Zemní práce, autodoprava: - zemní vrtání - výkopy kořenů - obkopání objektů - úklid sněhu - bagrování základových pásů - přeprava strojů

Prodej, e-shop, výroba: - hydraulické hadice - průmyslové hadice - šroubení aj.

Společnost VIPSTAVBY s.r.o. provádí komplexní stavební práce na klíč. Zaměřujeme se na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, nebytovou výstavbu ale i průmyslové stavby. Naleznete nás na adrese U Rybníka 1922/17, Jihlava. Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová - nebytová - rekonstrukce - zateplování budov - průmyslové ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -stavební truhlářství - EURO okna, dveře (EUROOKNA) -zařízení interiérů, barů, prodejen, kanceláří, restaurací. Provozní doba: Po:6:00 - 16:30hod. Út-Čt:6:00 - 14:30hod. Pá:6:00 - 12:30hod.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Naše společnost na trhu kogenerace a energetiky působí již déle než 25 let. Veškeré výrobní procesy podrobujeme přísné kontrole. V roce 2001 byl ve firmě zaveden systém řízení kvality podle norem ISO 9001 a od roku 2004 je naše výroba certifikována i podle norem na ochranu životního prostředí ISO 14001. Vývoj, výroba, provoz: - kogenerační ...

Práce: -malování interiérů -škrabání maleb včetně rozmytí -drobné zednické práce -nátěry dveří a zárubní. Nátěry veškerých venkovních ploch: -fasády -kovové konstrukce -dřevěné konstrukce.

Práce, revize, montáž: -elektromontáže -hromosvody, revize A+B -elektrická ochrana proti zamrznutí okapy, chodníky, vjezdy.

Projekční, technická a ekonomická činnost ve stavebnictví

Výroba: -zakázkové truhlářství -výroba na míru -vnitřní, vchodové dveře -vrata -nábytek -další stavební a nábytkové výrobky do interiéru a exteriéru. Služby: -od návrhu až po finální montáž.

Práce: -truhlářské Výroba, montáž: -sektorové kuchyně, kuchyně na míru -vestavné elektrospotřebiče.