Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Práce: -zemní a výkopové -zhotovení nových cest Půjčovna, pronájem: -stavební technika

Práce: - tesařské - dřevěné konstrukce.

Služby, výroba: - vodoinstalatérské a topenářské práce - koupelny na klíč - provádění staveb - změny staveb, odstraňování staveb - zámečnictví, centrální vysavače.

Naše firma provádí veškeré stavební práce, jako jsou rekonstrukce bytového jádra, koupelen, ale i nebytových prostor, interiéry na klíč. Specializujeme se také na fasády, renovaci fasád, montáž zateplovacích systémů. Realizujeme příjezdové cesty, provádíme pokládku zámkové dlažby, velkoplošné dlažby, terasové systémy a jiné. Rekonstrukce ...

Výroba, prodej: -vestavěné skříně -kuchyně na míru -nábytek na míru -truhlářství -plovou podlahy.

Stolařství, truhlářství, výroba nábytku.

Výroba, prodej: - dřevěné výrobky - vestavěné skříně - schodiště - kuchyně - kancelářský nábytek - dveře a okna - garážová vrata.

Truhlářství: -výroba na zakázku, malé série nábytek židle stoly skříně selský nábytek ložnice obývací stěny kuchyňské linky. Stavební truhlářství: -výroba na zakázku, malé série dveře okna. Sušení: -řezivo.

Nerez výroba. Výroba: -nerezová zábradlí -nerezové balkóny -schodiště -přístřešky -rámy, brány, branky -stoly, skříně, police.

Práce: -zámečnictví. Výroba: -nerezová zábradlí -nerezové balkóny -schodiště -přístřešky -rámy, brány, branky -stoly, skříně, police.

Truhlářství, dřevařská výroba: -dřevěný nábytek -interiérové, exteriérové dveře, okna, okno -schodišť, schodiště.

Výroba: -klempířství -pokrývačství -tesařství.

Práce, služba. Výškové práce: -pomocí horolezecké techniky -nátěry ocelových konstrukcí -nátěry fasády -demontáž balkónů. Rizikové práce: -pokryvačské práce -mytí oken -montáž všech klempířských prvků plechové střechy, okapů, žlabů, rýn -montáže polykarbonátových střech a opláštění hal. Kácení stromů: -v zástavbě na místech -ve ...

Velkoobchod, maloobchod: -hutní a stavební materiál -prodej železa a plechů -náhradní díly auto-moto. Stavebniny: ul. Nádražní 1581 396 01 Humpolec Auto Moto: ul. Jana Zábrany 528 396 01 Humpolec

Kompletní realizace interiérů, jako jsou kuchyně, obývací pokoje, koupelny, WC, ložnice, chodby a další prostory.

Výroba: -fóliové klávesnice dle požadavku zákazníka -kompletní řešení k hotovým sestavám zařízení -natištěné fólie, fóliové štítky -základové desky ve spojení s klávesnicemi nebo štítky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -elektronické součástky -akumulátory, baterie, nabíječky -integrované obvody, tranzistory, diody -odpory, kondenzátory, potenciometry -LED diody, displeje, LED pásky, LED žárovky -čidla, chladiče, ventilátory, relé -nářadí, pájky, cín a chemie na pájení -kabely AV, PC, HDMI, DVI, -kabely stíněné, ...

Výroba, práce: -truhlářská, tesařská -zimní zahrady, zahrada -pergoly, altány -dělící stěny, ozdobné mříže -kuchyně třískové desky, dřevotřískové desky s masívní dýhou -vestavěné skříně -obývací nábytek, stěny, stoly

Výroba, prodej: - bazény - jímky - septiky - čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty - pískové filtry - nadzemní nádrže - jímky na dešťovou vodu.

celoplošné opravy, údržby silnic všech tříd

Práce instalatérské: -voda, topení, plyn -vodoinstalace, plynoinstalace, topenářské práce. Montáže a opravy: -plyn v rodinných domcích, bytech, chalupách, obchodech a podobně -průmyslové plynovody v podnicích, družstvech, provozovnách a jinde -revize plynu -kotelny ve školách, školkách, sokolovnách, obecních úřadech -topení ústřední, ...

Služby: -izolace proti radonu -izolace plochých střech -hydroizolace -izolace proti odpadním látkám -sanace vlhkého zdiva -nepropustné betony -prodej izolačního materiálů. Sídlo: -Komenského 350, Okříšky 675 21.

Naše služby: -zednické práce včetně dodání materiálů -rekonstrukce budov -stavby na klíč -obklady a dlažby -zámkové dlažby -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce fasád – zateplování -sádrokartony -zemní a výkopové práce -oplocení -prodej stavebního materiálu.