Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Revize: - elektrické instalace a hromosvody. Provádění analýzy elektrické energie. Měření oteplení thermokamerou a statické elektřiny.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - topenářské - montáž kotlů - montáž rozvodů ÚT

Výroba ocelových konstrukcí zámečnictví, kovářství

Inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - příprava a dozory staveb.

Truhlářské práce a pilařská výroba. Prodej řeziva, pořez kulatiny, sušení dřeva.

Zateplování střešních konstrukcí. Klempířské práce. Kompletní střechy na klíč.

Klepmířské a stavební práce.

Zednické, tesařské a pokrývačské práce.

Tesařské, pokrývačské práce

Firma Ing. Radka Vintra RV DŘEVO -se specializuje na stavební dřevěný materiál a poskytuje stavební, hoblované a truhlářské řezivo, OSB desky, palivové dřevo a další doplňkové služby po celé Vysočině. Mezi široký sortiment firmy RV DŘEVO patří: - řezivo - stavební, hoblované, truhlářské - palivové dřevo a další.

Truhlářství. Výroba: -dřevěné schodiště točité, zalomenné -návrh schodiště.

Návrhy, výroba, realizace: -expozice -interiéry Práce: -zemní -demolice -realizace staveb

- drobné stavební a zednické práce. - pokrývačství - malířství - klempířství Tesařské práce a dřevostavby

Práce: -vodoinstalace -topenářské -vzduchotechnika -rekuperace vzduchu -sluneční kolektory -speciální zámečnictví

Kovovýroba - zámečnické práce, stavební práce, ubytování

Realitní činnost - prodej nemovitostí Revitalizace panelových domů - zateplení Inženýrská činnost Stavby na klíč - revitalizace panelových domů Revitalizace panelových domů - výměny oken a vstupních dveří. Úklidové služby. Čistění fasád.

Truhlářství: -kuchyně -nábytek -postele, skříňky -obývací stěny -knihovny -kancelářský nábytek konfereční stoly, stůl -vestavěné skříně -vybavení interiérů.

Služby: - tenkovrstvé živičné úpravy komunikací (úprava komunikací) - nákladní autodoprava - zemní práce - provádění drobných staveb souvisejících s opravami komunikací

Práce: -malby, nátěry fasád -počítačová vizualizace. Sídlo firmy: Petr Valenta Dělnická 777 589 01 Třešť

Výroba: -dodávka a instalace slaboproudých systémů. Pobočka Praha: TRT System s.r.o. Vlárská 34 104 00 Praha - Uhříněves mob: +420 724 516 002

Velkoobchod, maloobchod, prodej elektromateriál: -jističe -stykače -relátka(relé) -motory SIEMENS elektromotory, s.r.o., závod Mohelnice -motory s převodovkami i na zakázku, oprava převíjení, veškeré náhradní díly -kondenzátory-běhové, rozběhové, hliníkové, odrušovací -ventilátory -termostaty -plastové skříně -hliníkové ...

Tesařství, pokrývačství a klempířství.