Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební firma. Stavby: - rodinné domy na klíč - zemědělské - vodohospodářské - rekonstrukce. Zemní práce. Klempířské a pokrývačské práce. obklady a dlažby. Sádrokartony. Rozpočty staveb.

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Opravy: - domácí elektrospotřebiče. Prodej, instalace: - bojlery.

Revize: - elektrická zařízení - spotřebiče.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Opravy, servis elektrických a plynových zařízení. Měření emisí. Školení obsluh plynových zařízení.

Projektová činnost ve výstavbě Služby: -projekty staveb, budov, nízkoenergetické, pasivní domy, zelené úsporám.

Společnost Stavby Tominec se specializuje na strojní omítky, fasády a zateplení fasád, obklady, dlažby, zámkové a terasové dlažby. Mezi naše činnosti patří také kompletní rekonstrukce bytových i nebytových prostor či výstavba nových budov. Strojní omítky jsou rychlým a moderním způsobem omítání stěn a stropů. Předností strojních omítek jsou ...

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Činnost: - truhlářství - montáž střešních konstrukcí - pokládání střešních krytin

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schody - okna, dveře - nábytek pro restaurace

Práce: -stavební stavby na klíč -rodinné domy -novostavby rekonstrukce -zateplování budovy -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby.

Služby: - zakázková výroba nábytku - restaurování starožitného nábytku

Práce: -zámečnické. Oprava: -auta -autoservis (autoopravna) -pracovní stroje.

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.