Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Zemní práce: -přípravné práce pro stavby -terénní úpravy -výkopové práce, výkopy -hloubení rýh inženýrských sítí -dovoz písků, štěrků a kamene -odvoz sutě a jiného materiálu -bourací práce s hydraulickým kladivem -zemina (odvoz zeminy a její uložení) -odvoz a uložení komunálního odpadu. Služby: -odklízení sněhu.

Montáž, práce, dodávka: -foukaná tepelná izolace CLIMATIZER PLUS -sádrokartonové systémy KNAUF, RIGIPS -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -minerální podhledy ROCKFON, OWA -půdní schodiště WIPPRO -fasádní obklady VINYL SIDING, COLOROC -kompletní dodávky půdních vestaveb.

Naše společnost TOMI stavebniny se specializuje na dodávku a prodej stavebních materiálů pro stavbu a zateplování budov, betonových dlažeb a betonových prvků pro terénní úpravy a betonové prefabrikáty. Betonové prvky BETON BROŽ si můžete prohlédnout v naší výstavní ploše, která je největší na Vysočině. V našem sortimentu máme také velký výběr ...

-Automatizované zpracování dat, digitalizace Projektová činnost ve výstavbě

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Vodoinstalatérství, topenářství -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poskytování technických služeb -Výroba strojů a ...

Výroba: -obkladačské práce -obklady koupelen, kuchyní -dlažby na terasách, balkonech a jiných venkovních prostorách -obklady schodišť - rovných i točitýchobklady fasád.

Instalatérské práce: - vodo, topo, plyn.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domácí telefony - počítačové sítě - elektroinstalační práce.

Práce: - obkladačské - montáž obkladů - pokládka dlažby - rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Práce: - zateplování fasád, domů - mytí fasád vysokotlakým čistícím zařízením.

Služby: -zastřešení bazénů, teras, kryty na bazén.

Služby: - rozpočty, cenové analýzy staveb.

Dodávky, instalace, montáž, opravy: -sdělovací zařízení -telefonní ústředny -kamerové systémy -počítačové sítě, kabelové rozvody.

Jsme jihlavská stavební firma založená v roce 2008 působící převážně na Vysočině. Naší prací je komplexní stavební činnost. Zaměřujeme se na: Revitalizace panelových a bytových domů, zateplení fasád Výstavbu rodinných domů, realizaci občanských a průmyslových staveb Kovovýrobu a stavební zámečnictví Výrobou kontejnerů pro automobilové ...

Kovovýroba, montáž: - kovová schodiště, zábradlí - kovové ploty, brány - přístřešky.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - schodiště

Prodej, montáž: - okna, dveře - zimní zahrady

Výstavba: - dřevostavby rodinných domů - terasy.

Služby: - projektování dopravních staveb - statika staveb - vykonávání dozoru na stavbě

Činnost: - stavební projekce - architektonické návrhy.