Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Montáž, projekce, stavební úprava, revize, instalace: -voda -plyn -topení i podlahové -rozvody chlazení -rozvody stlačeného vzduchu. Veškerý materiál dodáváme. Čištění kanalizace stroji RIDGID. Velkoobchod, instalační materiál: -měděné rozvody SANHA, COMAP (kompletní sortiment trubek, tvarovek a nářadí) -trubní rozvody -vybavení ...

Výškové práce speciální Výroba a montáž - ocelové konstrukce.

Stavební práce, stavby: -specialista na sádrokartony a půdní byty (kompletní dodávka) -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce, přestavby -fasády, zateplování fasád, tepelná izolace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -obkladačské práce.

Výroba, montáž: -pletivo pozinkované, poplastované -branky, brány -napínací, vázací dráty -napínáky -ostnaté dráty -lesnické pletivo -sloupky -oplocení Panel Euro -speciální pletiva -příslušenství k oplocení.

Práce, dodávka, montáž: -drobné stavební práce -montáž nabízeného sádrokartonu. -stříkaná pěnová izolace, tepelná izolace Velkoobchod, prodej: -stropní podhledy ROCKFON minerální, zateplovací a akustické.

Klempířské a pokrývačské práce. Provádíme renovace a rekonstrukce střešních krytin a montáže střešních doplňků.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a ...

Práce: - s montážní plošinou MP-16 (výškový dosah 16m, boční 1-8m) - pořez, kácení stromů -výškové -stavební -montážní -malířské -natěračské. - odstraňování sněhu a rampouchů. Půjčovna, pronájem: -montážní plošina s obsluhou.

Provádíme zednické a stavební práce.

Výroba, grafický návrh, montáž. Zakázková výroba: - kuchyňské linky - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - předsíně - dveře, zárubně - schodiště. Služby: -grafický návrh -poradenská činnost -montáž -připojení na odpad i vodu -záruční a pozáruční servis. Prodej: -dřezy TESKOR.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Práce, montáž: - elektroinstalace - elektromontáže - satelity, antény

Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - zateplování - střechy - zemní práce - koupelny, bytová jádra - sádrokartonářské práce

Výroba: -truhlářství -kuchyňské linky dle Vaší představy -nábytek dětské pokoje -obývákové stěny -ložnice -postele, šatní skříně -noční stolky -stoly jídelní, pod TV, psací, pro PC nebo notebooky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek, do pracovny -předsíně a věšáky. Služby zdarma: -zaměření a cenová nabídka -odborná pomoc ...

Instalaterství Služby: -vodoinstalační práce, sanitární zařízení -vnitřní i venkovní kanalizace -plynoinstalace Z.P. P.B. -automatické zavlažovací systémy GARDENA -dodávky a montáže domácích i průmyslových vodáren SIGMA, GRUNDFOS, WILO -vytápění - ústřední, etážové, podlahové -kotle na plyn a tuhá paliva všech výrobců Junkers, ...

Maloobchod: -palivové dřevo, -mulčovací kůra -mulčovací štěpka -okrasné samorosty do mulčoviště.

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Naše firma se zabývá zasklíváním balkónů, lodžií, zimních zahrad, verand systémem Alumistr. Typy hliníkových konstrukcí jsou tvořeny rámovými systémy AluPlus, AluCombi, AluTerm, AluFlexi rámový.Zajistíme i montáž sítí proti hmyzu a žaluzií. Pokud budete potřebovat přijedeme na servis oken a případné problémy opravíme. Sortiment, ...

Výroba, práce: -pokrývačské práce, pokrývač -klempířské práce, klempíř -tesařské práce, tesař -pokládka střešních krytin -servis, rekonstrukce střech -střechy na klíč -montáž střešních oken -ploché i šikmé střechy včetně zateplení -izolace střech - nadkrokevní izolace.

Výroba: -betonové směsi -betonové zboží trouby(roury), skruže, skružové dílce, betonový kónus, poklopy, betonová dlažba, žlabovka, tvárnice, silniční panel, patky, výustě, obrubník, krajník, zámková dlažba, zatravňovací a plotové tvárnice, opěrný prvek.

Služby: Koupelové studio. -realizace -návrh -poradenství -velký výběr obklady, dlaždice -koupelový nábytek -sanitární zboží -plastová, dřevěná okna, okno, dvěře. Otevírací doba Stavebniny: Po-Pá:6:00-16:00hod. So: 7:00-11:00 hod.

Výroba, monžáž, maloobchod: -ploty -brány -křídlové, posuvné vrata -ocelové konstrukce.