Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Truhlářství. Výroba, maloobchod, e-shop: -dřevěné plotovky -hoblovaná prkna, hranoly -schody -zábradlí -regály -věšáky.

Truhlářství, truhlářské práce - výroba nábytku, kuchyně, ložnice, vestavné skříně.

PKV Projekt - Realizace staveb na klíč, projektová dokumentace všech stupňů, včetně návrhů designu interiéru a exteriéru, bezplatné konzultace a tvorba průkazu energetické náročnosti.

Služby: -související s těžbou dřeva -malířské a natěračské práce.

Prodej - elektromateriál. Distribuce a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Prodej - palivové dřevo.

Projektová, inženýrská a poradenská činnost - projekty silnic a dálnic - projekty mostů - koordinátor BOZP - technický dozor stavebníka.

Výroba: -vodoinstalatérské, topenářské a plynoinstalatérské práce.

Výroba: -stavební práce -rekonstrukce bytových jader -výstavbu vnitřních i venkovních krbů -kompletní řešení exteriérů - barbecue, zahradní jezírka.

Výroba, práce: -sklenářství -rámování -zasklívání Prodej, montáž: -Makrolon, plexiskla, -vlnité a trapézové desky -sklolaminátové desky Filon v různých barvách včetně montážních prvků.

Práce: -tesařské -klempířské a pokrývačské práce -provádění montáží dřevěných domů i chat.

Maloobchod: - podlahové krytiny - koberce, PVC, laminátové podlahy, dřevěné podlahy.

Zemní práce - úpravy terénů - úpravy břehů - úpravy lesních cest - bagrovací práce pro výkopy - inženýrské sítě - demoliční práce, demolice.

Podlahářské a sádrokartonářské práce - pokládka a rekonstrukce podlahy.

Firma Tomáš Janáček nabízí rozsáhlou škálu služeb a výrobků v oblasti zakázkové kovovýroby. Provádíme kovovýrobu na zakázku, zámečnické a svařovací práce. Zabýváme se strojírenskými pracemi, svařováním a obráběním kovů. Zajišťujeme sváření plechů a konstrukcí z ocele, hliníku a nerezu. Využíváme metodu svařování TIG, poloautomatické metody ...

Truhlářství. Výroba, prodej, maloobchod: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, dětské pokoje -sedací soupravy -stavební truhlářství -schody, schodiště -zábradlí -atypická okna -EUROOKNA -dveře vnitřní, venkovní (vchodové) -obložkové zárubně -výkladní stěny, výlohy -stavební výrobky - přípravky pro ...

Prodej, montáž, servis: -topení -voda -centrální vysavače -podlahové topení (vytápění) -sluneční kolektory -natápění bazénů (bezény, bazénu) -tepelná čerpadla (tepelné čerpadlo) -zdravotně technické instalace -speciální rozvody z plastových materiálů pro chemický průmysl -topné kanály-rekonstrukce (kompletní ...

Prodej, servis, výroba: - průmyslové armatury - pojistné, redukční ventily.

Výrobce vrtacích strojů. Prodej, půjčovna: -akumulátorové nářadí -bourací kladiva -benzínové pily a křovinořezy -brusky úhlové, vibrační, excentrické a pásové -drážkovačky a frézy na zdivo -frézky, hoblíky -hřebíkovačky, sponkovačky -kladiva, kompresor -lasery, leštičky -magnetické vrtačky -montážní rozbrušovačky, pily na ...

Práce: - malířské - natěračské - fládrování - štukování - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - kompletní střechy včetně krovů.

Agrobazar, výkup, prodej: - použitá zemědělská, lesní technika - použitá stavební technika.

Stavební firma: - rekonstrukce objektů - zateplování budov - montáže ocelových konstrukcí - zámkové dlažby - zemní práce - kontejnerová doprava.

Práce: - elektrikářské - montáž elektroinstalací.