Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Tesařské prácemontáž - zahradní domy - altányopravy - roubené chalupy Opravy - historické budovy Pokrývačské práce

Práce, výroba: -turhlářské -nábytek, skříně -kuchyně, kuchyň -stavební truhlářství -interiérové, exteriérové dveře -dřevěnné schodiště -postele, stůl, židle, obýváková stěna -zakázkové výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek z masivu -stavební truhlářství -eurookna, dveře (vchodové, vnitřní), schodiště, schody aj. -další zakázková výroba.

Prodej, montáž, projekty a servis: -solárních systémů -tepelných čerpadel -kolektorů.

Práce: - instalatérské - topenářské

Prodej, montáž a servis: -dveře, zárubně značky SAPELI.

Práce instalatérské: -veškeré rozvody a opravy, -voda, vodoinstalace, -topení, topenář, -plyn, plynoinstalace, -odpady, kanalizace.

Dodávka, montáž, rekonstrukce: -komínové systémy. Služby: -vložkování komínů -vložka ohebná, pevná-materiál hliník, nerez. Obchodní zastoupení firmy ROKA-Ráža Teplice, Heluz, Ciko komíny Prodej a montáž systému ROKA-Ráža.

Služby: -revize a montáž elektrických zařízení, spotřebičů a elektroinstalací.

Práce, rekonstrukce: -obkladačská -zednická -sádrokartony -bytové jádra.

Výstavba, renovace: -bytová jádra. Rekonstrukce, práce: -koupelny -byty -sádrokartony, sádrokartonové podhledy.

Drogerie TETA. Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika, parfumerie -barvy, laky -dětské a kojenecké zboží CHICCO, NUK*, BABY NOVA.

Výroba, práce, montáž: -hliníková okna, okno -hliníkové dveře -hliníková zimní zahrady -hliníkové prosklené fasády.

Výroba: -polyethylenové obaly, pytle. -PE obaly. Stolařská výroba: -výroba dřevěné dveře. -kuchyně.

geologické práce v oblasti hydrogeologie, inženýrské geologie a sanační geologie, koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje

Prodej: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna.

Výroba: -výstavba rodinných domů, plotů a bazénů -sádrokartonářské práce -rekonstrukce bytových jader -zateplování fasád.

Služby: -autodoprava -zemní práce.

Práce, služby: -zámečnické -nástrojářské -zednické ad.

Služby: -stěhování -autoservis -montáž střešních oken -vrtané studny aj.

Zámečnictví. -pěstování lesa a těžbou dřeva -vydavatelství.

Stavební práce: -jednoduché a drobné stavby, jejich změny a ostraňování. Prodej, půjčovna, pronájem: -dopravní značení -orientační a informační systémy -městský mobiliář -pasporty dopravního značení -výrobky z recyklovaných plastů.

Internetový obchod, s-shop . Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -autoantény, příslušenství -antény -koaxiální kabely -konektory -měniče napětí -multimetry -nabíječe -napájecí zdroje -prodlužovací přívody, zásuvky -prostorové termostaty -přijímače -radiostanice CB a PMR, ...