Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Služby: -sklenářství -rámování obrazů -zasklívání stavebních strojů -výroba a montáž izolačních dvojskel.

Práce: -plynařské -instalatérské -opravy plynospotřebičů.

Instalatérské práce: -vodoinstalace -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál

Služby: -elektromontáže -elektromontážní práce.

Lakýrnické práce Malířské práce

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Mříže Nátěry fasád, oken, střech a podlah Malířské práce - malování bytů a nebytových prostor - fládrování Elektroinstalační práce Topenářské práce Zábradlí - ploty Montáž - sádrokartony Obkladačské práce Ocelové konstrukce Rekonstrukce domů, bytových jednotek - půdní vestavby

Služby: -zasklívání -rámování -sklenářské práce.

Služby-řemeslo: -truhlářství -truhlářské práce.

Velkoobchod, sklad: -saponáty -drogerie -barvy, laky.

Služby: -truhlářské práce. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -hračky ze dřeva

Služby: -elektroinstalace. Výroba: -klíče FAB. Výroba, instalace a opravy: -elektrické přístroje.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -plynařské práce -obklady, dlažby -koupelny. Maloobchod, prodej: -topení -obklady, dlažba -kotle -vany -vodovodní baterie -čerpadla -koupelnové doplňky, umyvadla, madla, háčky -vodoinstalační materiál.

Opravy: -elektrické nářadí.

Maloobchod, prodej: -velké spotřebiče -malé spotřebiče -televizory -audio, video, DVD -mobilní telefony -svítidla -elektroinstalační materiál -el. nářadí a ruční -spojovací materiál Zdarma dovoz zakoupeného zboží s možností zapojení v bytě.

Maloobchod, prodej: -železářské nářadí -spotřební zboží -realitní činnost

Vyrábíme klasické i atypické postele, palandy a patrové postele z masivu (BO). Dodáváme matrace do všech typů postelí. Doprava je po celé ČR zdarma. Výrobou kvalitních postelí, paland a patrových postelí se zabýváme již od roku 1992.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -bílá technika -audio, video -bojlery elektrické i kombinované -shop HALENS -nábytek -koberce -PVC.

Služby-řemeslo: -umělecké kovářství a zámečnictví -restaurování památek a pasířské práce.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Služby: -realizace a opravy fasád a opláštění budov -obkladačské práce -rekonstrukce památkových objektů -komplexní stavební práce.

Výroba: -slévárna zinku Odlitky: -klíče -panty -strojní součásti -dekorační předměty.

Prodej a montáž systémů automatického otevírání: -garážová, průmyslová, rychloběžná vrata -protipožární dveře.

Služby: -geodetické práce -kartografie -kartografické programy pro PC -měření budov -zaměřování pozemků.