Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby: -Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -Demolice a zemní práce -Pozemní a inženýrské stavitelství.

Dodávka, montáž: -dlažby a obklady z přírodního i umělého kamene -obklady schodišťových stupňů, fasád interiérů -obklady krbů a parapetů -kuchyňské a koupelnové desky pro dřezy a umyvadla -chemie na kámen od firmy BELLÍNZONI. Služby: -lití, přebrušování a údržba terasa -přebrušování žulových dlažeb na místě -renovace ...

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -nástrojařství -kovoobrábění.

Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -domácí potřeby.

Prodejna sítí EURONICS. Prodej: -značková elektronika LOEWE, YAMAHA, PANASONIC -elektrospotřebiče pro domácnost -nádobí značky TEFAL -osvětlovací tělesa -elektroinstalační materiál -náhradní díly na elektrické sporáky a automatické pračky -vysavače DYSON. Služby: -opravy, záruční a pozáruční servis -splátkový prodej ...

Výroba, prodej: -elektrorozvaděče -kovovýroba oceloplechových komponentů -dvířka HUP, skříně OCEP.

Služby: -realizace a rekonstrukce pozemních staveb.

Klempířství. Služby: -klempířské práce.

Práce: -vodoinstalatérské, obkladačské, zednické a topenářské práce.

Zámečnictví, kovovýroba: -pásové dopravníky -lomené dopravníky -venkovní, vnitřní zábradlí -podlahové vpustě -domovní mříže -skříňky na uzávěry vody, plynu -brány.

Geodetická kancelář: -práce v oblasti geodezie a katastru -geometrické plány -mapovací práce -pozemkové úpravy -vytyčování staveb a hranic pozemků.

Umělecké zámečnictví. Zakázková výroba-ozdobné ploty, brány, branky, zábradlí, mříže, schody, kovový nábytek. Nabídka 1500 položek-ozdobné polotovary, ploché, kroucené, ražené a válcované tyče, madla, luky, uzavřené profily, zámky, kliky, štítky, panty, regulované závěsy, pojezdy. Doprava pro celou ČR i SR.

Prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie -markýzy -shrnovací dveře -zateplování fasád -polstrování dveří.

Prodej, montáž: -sádrokartony RIGIPS -jednostranné obklady -podlahy -podhledy -příčky jedno a oboustranné -obklady šikmých ploch -střešní krytiny a střechy na klíč -vnitřní tepelné a akustické izolace -minerální podhledy -vnitřní nátěrové hmoty -půdní vestavby -střešní okna -bytová jádra.

Pronájem pracovních plošin - potřebujete půjčit pracovní plošinu na automobilovém podvozku? Firma Štěpánek z Pacova, okres Pelhřimov provádí provoz a půjčování pracovních plošin. Využití montážní plošiny: - opravy a údržba veřejného osvětlení apod… - prořez a údržba zeleně - montáže, demontáže, polepy reklamních panelů - čištění, mytí oken ...

Prodej: -zařízení pro hydroterapii -vířivky -celotělové vířivé vany -bazény.

Zakázková truhlářská výroba, montáž a prodej: -masivní dřevo -atypické výrobky -výklady, portály, vchodová vrata, dveře -střešní okna SOLÁRA -zasklení -standardní dvojsklo -nadstandardně sklem POLAR k=1, 5 Wm-2K-1 -střešní okna tvaru a barev dle přání zákazníka -vhodné pro historické a památkové budovy ...

Služby: -projekční a inženýrská kancelář.

Projekční ateliér-ZZ Služby: -projektant -architektonické a inženýrské služby -RD, zahrady, interiéry -průmyslové stavby -zelené střechy -bytová výstavba.

Služby-řemeslo: -truhlářství -truhlářské práce.

Velkoobchod, maloobchod: -úplný sortiment elektro pro domácnost -pračky -mrazáky -sporáky -myčky nádobí -elektronika -drobné kuchyňské přístroje -svítidla -elektroinstalační materiál. Služby: -vlastní parkoviště -rozvoz zboží zdarma -zapojení na místě -odvoz starých spotřebičů.