Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Prodej, montáž, opravy a revize: -elektrospotřebiče -elektroinstalace -havarijní služba Nonstop.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Zastoupení firmy Union Knopf. Velkoobchodní a maloobchodní prodej úchytek k nábytku, galanterního a doplňkového zboží.

Služby-řemeslo: -montáže celoskleněných příček a dveří -obklady zrcadly a barveným sklem (Lacobel) -broušení nábytkového skla -rámování -lepení akvárií a bezrámových konstrukcí. Maloobchod, prodej: -stavební tmely.

Prodej stavebních betonových výrobků: -betonové výrobky pro stavebnictví -zdící materiály -štípaný a lámaný beton -zámková dlažba -tvárnice -zahradní obrubníky.

Projekce, výroba, montáž, revize: -elektromontážní práce -revize elektroinstalací -výroba NN rozvaděčů -zámečnická výroba.

Služby: -pořez kulatiny do 14m délky do průměru 50cm. Výroba a prodej: -řezivo -krovy -střešní konstrukce.

Práce, výroba: -truhlářství -nábytek -skříň s posuvnými dveřmi -postele -kuchyňské linky, kuchyně -vybavení prodejny, regály -ložnice, dětský pokoj.

Zakázková výroba nábytku. -kuchyně -předsíňové stěny -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -technické plyny, PB a svářecí technika. Centrála: Pevný a spol., s.r.o., Jarošovská 1145, Jindřichův Hradec. Další pobočka: Pevný a, s.r.o. Česká 871, Jindřichův Hradec.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály a potřeby pro truhláře -plošné materiály, lišty a obklady -kuchyňské pracovní desky, dřezy, stolové desky a parapety -nářadí MAKITA -nástroje a odsávací zařízení ACWORD -pneumatické sponkovačky a hřebíkovačky HAUBOLD -lepidla RAKOLL -mořidla, laky a barvy MILESI -kování a ...

Truhlářství, výroba: -okna -dveře -parkurové překážky -zahradní program

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - upínací prvky, šroubky - kalibrační měřidla - lakování - stroje.

Strojírenská činnost - výroba prostorových, ocelových a nerezových nádrží. Výroba a montáž potrubních rozvodů, konstrukcí nebo potravinářských strojů.

Dodávky a opravy: Dodávka, montáž technologie a potrubních systémů v energetice -parovody -kondenzace -chladící vody Dodávka a montáž předávacích stanic -voda / voda -pára / voda Dodávka a montáž předizolovaného potrubí -horkovody DN 15 - DN1000 -teplovody -parovody a vakuové parovody Montáž a opravy vyhrazených plynových ...

Provádíme opravy světel, elektroinstalace, zednické a instalatérské práce, revize elektrozařízení, výměnu zásuvek, havarijní službu.

Elektroinstalační práce - elektroinstalace slaboproudé i silnoproudé - hromosvody - revize elektroinstalací, elektrických zařízení, nářadí a elektrospotřebičů, hromosvodů. Montáž - elektrická zabezpečovací signalizace - anténní a satelitní systémy - kamerové systémy - ozvučovaní a dorozumívací systémy.

Provádíme střechy na klíč, nabízíme veškeré tesařské, pokrývačské a klempířské práce včetně dodávek materiálu a montáže střešních oken. Montujeme také zahradní pergoly, přístřešky, venkovní stání pro auta. Nabízíme prodej řeziva a dodávkovou autodopravu. Poskytujeme také ubytování v apartmánech PeJa s kapacitou až 8 osob na adrese: Bednárec 10, ...

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Výroba, prodej: -potrubí -roury. Služby: -kovovýroba -zámečnictví.

Zakázková výroba: -typizovaný i atypický nábytek -kuchyňské linky -potřeby pro truhláře.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá zednickými a obkladačskými pracemi, výstavbou a rekonstrukcí domů, bytů, výstavbou na klíč? Pak je pro vás správnou volbou firma Martin Ondráček, která se nachází v obci Hlinné. Tato firma má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují jejich profesionalitu, rychlost a férové ...

Služby: -sklenářství -zateplení starších špaletových a zdvojených oken IZOSKLEM bez porušení rámů.