Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby: -natěračské, natěrač -malby, nátěry oken, dveří, fasád a ocelových konstrukcí -cenová nabídka zdarma.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - podlahy - kuchyně - obývací stěny - ložnice, dětské pokoje - skříně - stoly.

Služby: - finanční půjčky, vyplácení exekucí, právní poradenství Stavební činnost: - rekonstrukce bytů, - výstavba RD na klíč.

Technické služby: -komunální odpad -TDO* (tuhý domovní odpad) aj.

Sádrokartonové práce, půdní vestavby, zateplení. Rekonstrukce domů, bytů, pokládka keramických obkladů, dlažeb, zámkové dlažby, stavební práce.

Velkoobchod, výroba (kovovýroba), prodej: -kované zednické nářadí -skoby, sekáčky. Výroba i na zakázku.

Sklenářství. Služby: -opracování skla. -vrtání, broušení skla. -vitráže. -kalená skla. -výroba izolačních dvojskel. -rámování obrazů. -paspartování obrazů. Knihařství: -šitá vazba s potiskem. -zlatotisk. -bigování pouzdra.

Skleněné ploty Praha, sprchové kouty na míru Sklenářství, sklenářské práce.

Práce, montáž, servis: -elektromontážní, elektrikářské -novostavby, rekonstrukce, rodinné domy, průmyslové objekty, chaty, poruchy -elektroinstalace ve firmách a výrobních prostorech Opravy, montáže: -domácí telefony, videotelefony -vytápění, podlahové topení, vyhřívání okapů, chodníků -zajištění revizní prace -sálavé panely, ...

Práce, montáž: -vody, topení a plynu -kompletní rychlé dodávky -rozvody plynu -ústřední topení (podlahové, radiátory, plast, měď, železo) -kotel, kotle dle výběru zákazníka. Služby: -zařídíme revizní zprávy -projektové dokumentace -servis.

Výroba: -kuchyńské linky včetně renovace -oprava starých kuchyňských linek -nábytek na zakázku -vestavné skříně Zajistíme návrh a výrobu od jednoduchých, funkčních modelů až po složitější sestavy, včetně vybavení restaurací a hotelů.

Ateliér a vzorkovna materiálů. Oborový specialista v použití přírodního kamene: -výběr, návrh, realizace, obchodní a zprostředkovatelská činnost v oboru přírodního kamene -péče o kamenné sochařské a stavební památky.

Služby: - dokončování staveb - projektování staveb - architektura - vyřízení stavebního povolení - inženýrská činnost - rekonstrukce provozoven - návrh, dodávka koupelen, rekonstrukce - řešení staveb pro sociální zařízení provozoven - široký sortiment obkladů, dlažeb, sanity

Služby: -izolace plochých a mírně šikmých střech -izolace atik, komínů, světlíků -izolace „zelených střech“ -izolace teras a balkonů -izolace staveb proti zemní vlhkosti, tlakové vodě a radonu -izolace zahradních jezírek -zemní izolace z folií z měkčeného PVC

Služby: -výškové práce -rekonstrukce a údržba střech a fasád -rekonstrukce střešních světlíků -mytí oken a opláštění výškových budov -kácení rizikových stromů -instalace reklamních ploch -arboristika -prohlídka a posouzení stavu stromu -zajištění koruny stromu vazbami -ošetření stromu - stavba nízkých a vysokých lanových ...

Specialisti na realizace energetických systémů pro RD, NED a PD - návrh, projekce, realizace a servis: - nucené větrání s rekuperací - teplovzdušné vytápění s rekuperací tepla - solární systém - tepelná čerpadla - integrované střešní fotovoltaické systémy - integrované zásobníky tepla IZT - otopné systémy - optimalizace otopných, ...

Práce: -pokrývačské, klempířské -montáž - žlaby, svody (pozink, měď, plast) -falcovaná krytina -nátěry střech a klempířských prvků(natěračské práce) -montáž - střechy, střešní systémy KM Beta, Bramac, Tondach, šindelové střechy, ploché střechy -opravy krovů -střešní okna Velux, Kubeso -drobné zednické a tesařské práce.

Výstavba: -VTL, STL, NTL plynovody -regulační stanice plynu -plynovodní přípojky -rekonstrukce plynovodů -přeložek plynovodů -opravy stávající plynovody a průmyslový plynovod -plynofikace kotelen -montáže PB stanic.

Pálenice u Jiřího -pěstitelské pálení Prodej: -stavební materiál, stavebniny, izolace, písek, plyn, hutní materiál -prodejna HOBBY - železářství, elektro, zahrádkářské potřeby, dárkové lahve na pálenku.

Služby, práce: -výstavba rodinných domů na klíč -realizace půdních vestaveb, přístaveb -rekonstrukce bytových jader na klíč -pokládka dlažby a obklady.

Oprava, servis, revize: - elektrické zařízení - elektrostroje - hromosvody, bleskosvody, uzemnění.

Firma Zdeněk Ondra se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se specializuje na realizaci systémů suché výstavby, jako jsou sádrokartonové a protipožární konstrukce, minerální podhledy, půdní vestavby a další. Současně zajišťujeme také pokládku podlah. Dále nabízíme také montáž střešních oken a zajišťujeme zednické práce, fasádnické práce, obklady ...

Prodej, záruční, pozáruční servis, oprava: -nová i použitá zemědělská technika (stroje) -traktory, stroje na pícniny, postřikovače, rozmetadla, secí stroje, podmítače, pluhy, krmné a zastýlací vozy -dodávky originálních náhradních dílů. Dále dodáváme: -originální i jiné náhradní díly pro zahraniční zemědělské stroje (kombajny, řezačky, ...

Provádíme: - hydroizolace střech - ploché střechy - zelené střechy - závěsné fasády - hydroizolace spodních staveb.

Prodej: - střešní okna, dřevěná, plastová - Izolační skla - těsnící lemování - montážní a zastiňovací doplňky - tubusové světlovody - střešní výlezy - zařízení pro odvod kouře - solární kolektory - půdní schody - elektrické ovládání oken a doplňků - příslušenství pro ovládání oken - montáž střešní krytiny - interierové ...