Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Truhlářství Výroba: -dřevěná pádla -masivní bytový nábytek -bytové doplňky -designový zahradní a chatový nábytek.

Izolatérské práce, hydroizolace: - ploché střechy - terasy a balkony - zahradní jezírka - vložkování bazénů - jímky a septiky - spodní stavby.

Práce: -zemní práce -demoliční práce -nakládání materiálu -terénní úpravy -přípojky vodovodů, kanalizací -zakládání staveb, rodinných domků -svahování -rekultivace.

Zámečnictví. Drobné zámečnické práce. Svařování, svářecí práce. Montáže, montážní práce pro dům, byt a zahradu.

Stavební společnost. Zabýváme se silničním stavitelstvím a především vodorovným a svislým dopravním značením.

Prodej, montáž: -kondenzační kotle, podlahové topení, solární systémy, tepelná čerpadla a fotovoltaické články.

Práce: -slaboproudé rozvody -kamerové systémy. Vývoj, výroba -elektrotechnické zařízení.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce - projekce - inženýrská činnost - řezání asfaltových a betonových povrchů - výstavba chodníků a parkovišť Výroba, dodávka, montáž: - betonářská ocel.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální maltoviny (stavebniny) -hydroizolační stěrka "LEPENKA V KÝBLU" -produkty na opravu a sanaci betonu "STAVLEP" a "SPRAVBETON" -"STŘECHUSPRAV" - materiál pro opravu a údržbu plochých střech -prodej od maloobjemových balení. Výhradní zastoupení Kee Klamp Ltd: ...

Projektování pozemkových úprav. Stavební projekty. Projektová činnost ve výstavbě, ve stavebnictví.

Dodávka, montáže: - oken a dveří, okna a dveře - garážových vrat, garážová vrata - vjezdových bran, vjezdové brány - clonící technika - rolety, žaluzie. Práce. - zasklívání lodžií.

Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - součástek pro elektrotechnický průmysl, součástky.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková soustružnická výroba, sériová výroba na soustružnických automatech.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - stavby, rodinné domy. Dodávka, montáže, instalace: - oken, okna.

Montáže: - dveřní zárubně - dveří, dveře včetně kování: - požární či posuvné dveře - interiérové dveře. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - pokládka střešní krytiny - odstranění staré krytiny a odvoz. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace: - střechy na klíč včetně dodávky materiálu.

Stavební firma. Práce: - aplikace kationaktivních asfaltových emulzí a spojovacích nástřiků - oprava, údržba asfaltových povrchů vozovek - pokládka mikrokoberců - sanace asfaltobetonových a cementobetonových krytů vozovek - provádění elastických mostních závěrů - opravy asfaltových a betonových ploch tryskovou metodou, ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - záclony - bytový textil, bytového textilu - koberce, lina PVC - podlahové krytiny, podlahových krytin. Další provozovny: - kožená galanterie - rybářské potřeby.

Prodej: - řezivo (dřevo) - vazby, latě, prkna - zemědělské produkty. Výroba: - palubky. Práce: - pořez a výkup kulatiny. hoblování veškerého řeziva, výroba pergol a palet.

Pokrývačství, klempířství. Pokrývačské práce a klempířské práce, které zamezují zatékání, provlhčování zdiva, vzniku plísní a odpadání omítky. Kompletní i částečná realizace šikmých a rovných střech. Montáže, instalace: - žlaby, svody - komíny - atiky - arkýře - úžlabí - požární zdi. Podej: - střešní krytina - střešní ...

Prodej, míchání barev: -interiérové -fasádní -pro barevné omítky -autolaky -nátěrové hmoty na dřevo, kov, beton -průmyslové nátěrové hmoty: -polyuretanové, epoxidové, speciální -značky barvy laky Hostivař, Teluria, Remal, Primalex, Dulux, Sincolor, Het, Herbol, Vivechrom, Sadolin, Xyladecor, HammeritemLuxol, Dupont, Sikkens.Lesonal, Dyna, ...

Prodej - veškerý stavební materiál včetně dopravy až na místo stavby

Elektromontáže, elektromontážní práce. Kompletní dodávka elektrických rozvodů a řízení včetně vizualizace od projektu přes realizaci, uvedení do provozu až po výchozí revizi. Služby, montáže, revize, servis: -průmyslové elektroinstalace -bytové elektroinstalace. Technický servis pro organizace podléhající dozoru státní báňské správy - ...

Výroba, kovovýroba: - ohýbané výlisky - lisované dílce, díly - hlubokotažné a postupové dílce - montážní sestavy pro stavební průmysl: - okenní kování - vstřikované dílce z plastu pro automobilový průmysl: - reflektory, tělesa a držáky reflektorů, chromované ozdobné rámy reflektorů.