Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Strojírenství. Výroba: -přepravní zařízení pro dřevařský průmysl, dřevozpracující závody -strojní zařízení, stroje -zvedací a dopravní zařízení -stavba strojů s mechanickým pohonem -kovovýroba, kovoobráběčství -strojní zámečnictví.

Práce: -kovářské -kované zábradlí, ploty, brány, mříže, krbové nářadí, kliky, štítky, panty, židle, stolky, vývěsní štíty a mnoho dalšího. Ostříme: -krumpáče, motyky, sekery, klíny na dřevo atd. Provádíme: -různé opravy včetně podkování koní.

Výroba: -různých ocelových konstrukcí a telekomunikačních stožárů -kovových dílců dle požadavků odběratelů -konstrukčních celků kolejových svršků -jednotlivých dílů kolejových svršků -výměníků tepla -kontejnerů -protihlukových stěn -prvků pro čističky odpadních vod -speciálních výrobků včetně jejich technického zpracování. Firma má ...

Klempířství a oprava karoserií

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Rekonstrukce, revitalizace. Stavební firma.

Činnost: - autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - stavební projekce

Kompletní dodávka a montáž interiérové práce, interiéry, interiery. Specializace, práce: -podlahářské, podlahářství -plovoucí podlahy, podlaha, parkety, korek, koberce, PVC -malířské, natěračské, nástřiky -zednické, zedník -stavební úpravy -montáž sádrokartonu -omítky, obklady, dlažby (fasádní, obkladačské, dlaždičské práce) -truhlářské ...

Služby: -tlumočnické, překladatelské Služby, Ing.arch.Josef Píbil: -autorizovaný architekt -studie, projekty -technický dozor -inženýrská činnost.

Stavební bazar: - komisní prodej, nákup, výkup: - použitý materiál stavební, elektro, vodoinstalační, topenářský, klempířský, truhlářský, zámečnický, průmyslové zboží - doprava nakoupeného zboží. Second hand.

Práce, výroba: -zakázková, malosériová dřevovýroba z masivu a lamina -kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, kancelářský nábytek -atypický nábytek, vestavný nábytek na míru -dřevěné obklady, interiérové dveře, vchodové dveře, vrata -okna jednoduchá, zdvojená a špaletová -podlahy, stropy, ploty -schodiště, dřevěné ...

Truhlářství, výroba: -stavební -okna (oken), dveře -EUROOKNA -výroba schodišť (schody) -zakázková výroba nábytku, nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. Prodej, pokládka: -plovoucí podlahy.

Služby: -instalatérské práce -topenářské práce -drobné výkopové práce -montáž, servis a kontroly kotlů -montáž automatických kotlů na tuhá paliva a přestavby kotlů na automatické(tuhá paliva nebo biomasu) -kondenzační, elektrické, plynové kotle, ohřívače. -kontrola(revize) kotlů na tuhá paliva

Architektonická činnost - projektová čínnost - návrhy interiérů a zahrad - vizualizace a digitální modely.

Stavební výškové práce - zateplování budov - rekonstrukce domů - fasády - výstavba rodinných domů.

Kominictví - prohlídky a čištění komínů - stavba a montáž zděných a nerezových komínů - vložkování komínů. Sokolovská 3065/4 Jihlava 586 01

Instalatérství a topenářství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Truhlářství. Výroba: -samonosné schodiště -obklady schodišť -vnitřní dveře -nábytek z masivu -dle přání zákazníka -oplocení -vnitřní obložkové dveře.

Plynoservis. Oprava, kompletní servis: -plynové spotřebiče -plynové kotle -ostatní plynové domácí spotřebiče.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize, servis plynová zařízení

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce

Služby: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy - izolace

Truhlářství. Podlahářské práce: -pokládka plovoucích podlah -možnost kompletní dodávky veškerého materiálu.

Stavební firma. Stavby: -historické a církevní stavby -bytová a občanská výstavba -rekonstrukce.