Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Provádím veškeré zednické a stavební práce.

Činnost - sádrokartonářské práce - instalatérské práce vodo, topo, plyn - zednické práce.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -interiérový nábytek lamino-masiv -kompletní dodávka interiérů na klíč -dveře, schodiště (i vyřezávané a soustružené) -repliky historického nábytku. Renovace, oprava: -kuchyňské linky, interiéry karavanů.

Půjčovna průmyslového zboží: -stavební nářadí a stroje -vrtací, sekací, kombinované, bourací kladivo -vibrační deska -řezač asfaltu a betonu, ruční bruska -ruční řezačka dlaždic (dlažby) -pultová, elektrická řezačka -drážkovací stroj -elektrické nářadí a stroje -elektrocentrála -jádrová vrtačka -vstřelovací přístroj -úhlová, pásová, ...

Aleš Kocman se zaměřuje na vodoinstalační a topenářské práce.

Práce, montáž: -výškové -stavební a opravárenská řemesla na obtížně přístupných místech -natěrač, zedník, klempíř´, elektro, hromosvody, izolatér -zámečník -odstraňování rampouchů a námrazy.

Naše společnost se specializuje na problematiku interiérových dveří a zárubní SAPELI. Zajistíme kompletní služby jako montáž, záruční a pozáruční servis i dodání potřebných doplňků. Na naší vzorkové prodejně SAPELI CENTRUM Jihlava naleznete největší výběr produktů od značky SAPELI v České republice. Odborně vyškolený personál Vám pomůže vybrat ty ...

Výroba: -dřevěná eurookna, dveře -zimní zahrady. Prodej: -plastová okna, dveře Doprava, montáž dodávaných výrobků. Příslušenství: -parapety -okenice -žaluzie -rolety Pneumatické prvky -válce -filtry -ventily Doprava, montáž dodávaných výrobků. České Velenice - tel. 384 794 321 České Budějovice - tel. 386 460 680 Praha - ...

Maloobchod: -koberce -podlahová krytina -plovoucí podlahy -vinylové podlahy -koberce.

Elektroservis. -elektroinstalační materiál jihlava -osvětlovací tělesa -elektrická topná tělesa (přímotopná) -spínače (vypínače) -žárovky, zářivky, stykače -kabely, flexošňůry, koaxiály, konektory -jističe, pojistky -elektrické hodiny -transformátory -ventilátory -zásuvky, zástrčky -baterie, akumulátory, ...

Kovovýroba, montáž, zámečnictví: -ocelové konstrukce -technologické prvky -montáž kompletních technologických výroben -nerezové prvky -sváření nerezu.

Aleš Polgár se zaměřuje na zednické práce a stavbu a rekonstrukce rodinných domů.

Zednictví Pokrývačství, tesařství

Bývalé Stavby silnic a železnic, a.s. Stavby: - silniční, silnice - železniční - dálniční - městské komunikace - skládky odpadů - inženýrské stavby - výroba, pokládka asfaltových obalovaných směsí - stavby a opravy letištních ploch - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod.

Bláhová Lenka, Ing. se zaměřuje na projektovou činnost ve výstavbě.

František Miksa se zaměřuje na elektroinstalační práce, včetně montáže hromosvodů.

František Bareš se zaměřuje na elektroinstalační práce.

ELEKTRO - SERVIS společnost s ručením omezeným (spol. s r.o.) se zaměřuje na slaboproudé i silnoproudé elektroinstalace, kompletní elektromontáže včetně revizí.

Truhlářství, podlahářství

Bohuslav Straka se zaměřuje na rekonstrukce a opravy střech, okapů a tepelných izolací.

Bohuslav Píška se zaměřuje na malířství, lakýrnictví a natěračství.

Bohuslav Augustin se zaměřuje na zednictví, pokrývačství, tesařství a izolatérství.

Elektro Strouhal, s.r.o. se zaměřuje na elektrikářské práce a opravy a revize elektrických zařízení.