Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Produkce - pilařské produkty štěpky, piliny, kůra Zpracování dřeva - pořez smrkové kulatinyvýroba - řezivo pro stavební účely Výstavba - sruby Broušení řezných nástrojů

Elektroinstalační práce Zemní práce Stavební práce

Tesařské prácevýroba, dodávka a montáž - pergoly Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka a montáž - střešní okna

Nabízíme: - Volně stojící spotřebiče - Vestavné spotřebiče - Malé elektrospotřebiče - Televizory - CRT, LCD, PLAZMA - Domácí kino, DVD - Videokamery - Fotoaparáty - Telefony - Audiotechnika - Car audio - Ohřívače vody - Počítače a příslušenství - Herní konzole (Playstation atd.) - Vodní program - Sekačky a traktory - Pily, ...

Zabýváme se výkupem starého stavebního materiálu z historických staveb z přírodního kamene, dřeva a jiných materiálů.Vykupujeme půdní dlažbu, použité trámy, podlahové prkna.kamenné koryta a stírky, starý nábytek, sklo, porcelán, svítidla, hodiny.Platíme hotově při odvozu.

Zabýváme se: - nákup a prodej spojovacího materiálu.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Stavební práce: - rekonstrukce objektů - půdní vestavba - průmyslové vestavby - nákladní doprava - zemní práce (UNC, bagr) - zimní údržba komunikací.

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Služby: -projekce TZB-plyn, ústřední vytápění, kanalizace a vodovod -výchozí, provozní revize plynových zařízení -odborné prohlídky kotelen -školení obsluhy plynových zařízení a kotelen -poradenská činnost v oblasti plynových zařízení.

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Výroba, služby: -realizace galvanických technologií formou ucelených dodávek -dílčí dodávky, výroba z plastů, ocelové konstrukce, montáže zařízení pro průmyslové technologie -jednoúčelová a kusová zařízení pro galvanochemii -projekce a revize elektro, poradenství.

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.

Prodej: - kompletního sortimentu pro Vaši stavbu - HELUZ, H+H, YTONG, PORFIX, POLYSTYREN, KNAUF, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL a spousty dalších značek ..

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Kovářství, výroba: - stavební a nábytkové kování - mříže, brány, oplocení - firemní štíty - zahradní nábytek

Provádíme veškeré geodetické práce v inženýrské geodézii a katastru nemovitostí, za příjemné ceny a v rozumných termínech. V inženýrské geodézii nabízíme • Vyhotovování mapových podkladů pro projektové práce • Geodetické práce během výstavby • Zaměření a výpočet kubatur • Vytyčování staveb • Zaměřování skutečného provedení ...

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Nabídka kominických služeb: pravidelné kontroly a čištění spalinových cest revize Vložkování a frézování komínů Opravy komínů Poradenství

Maloobchod, velkoobchod: -železářství -hutní materiály -profily -trubky -ocel -barevné kovy -nerez -spojovací materiál -nářadí -smluvní prodejce FERONA.

- podlahářství - pokládka plovoucích podlah - parkety - PVC - palubky - jiné podlahové krytiny - obkládání stěn