Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře - schodiště

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek na "míru" - vybavení obchodů - kancelářský nábytek - školní nábytek - vybavení restaurací - vybavení bytů - bytové doplňky - zahradního nábytek.

Služby: - opravy a údržby v domácnosti - práce malíř, zedník, zámečník, elektroinstalatér - montáž sádrokartonů - hodinový manžel. .

Výškové práce: -rizikové kácení stromů. -odstraňování rampouchů ze střech.

Instalace, rozvod: -plyn, plynová zařízení.

Činnost: - zateplování budov - fasády - klempířské práce - dodávka, montáž střešní systémy - nátěry, malby

Práce: - instalatérské - topenářské - montáže kotelen - plynařské práce a revize - podlahové topení - konvektory.

Elektroinstalace: -montáž -údržba, opravy, revize, projekty -revize hromosvodu, nářadí -montáž, regulace, měření -vytápěcí systémy -zabezpečovací systémy

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

Klempířství, tesařství. Ploché střechy.

Pokrývačství, tesařství. Ploché střechy.

Služby - projekční činnost občanská, průmyslová - inženýrská činnost - projekty silnoproud, slaboprod - stavební dozor - měření a regulace - řídící systémy budov.

Služby: - měření, revize, kontrola bezpečnostních parametrů u tvářecích strojů - revize elektrických spotřebičů - měření hladiny hluku v místech obsluhy a v pracovním prostředí.

Služby: - silnoproud - slaboproud - projekce - instalace - fotovoltaické systémy - automatizace a MaR. Prodej: - fotovoltaika - transformátory.

Firma zabývající se konstrukcí a výrobou dřevěných přepravních obalů pro tuzemskou, mezinárodní a zámořskou přepravu, tak i samotným balením, fixací strojů a výrobků. Dřevovýroba. - konstrukce a výroba dřevěných beden - prodej velkoplošných materiálů (překližky, osb desky, sololitu, mdf, dřevotřísky) - prodej řeziva - pořez kulatiny.

Truhlářství. Výroba: - interiérů, exteriérů - kuchyňské linky a nábytek na míru - schody a zábradlí - dveře a zárubně - pergoly a zahradní nábytek. Prodej: - barvy, laky, lazury - montážní pěny, silikony, akryláty a lepidla na dřevo - okenní parapety, lisovaná kuchyňská dvířka - spojovací, kotevní a těsnící materiál - ...

Služby: - příprava, projekce a realizace staveb - rekonstrukce

Práce: - truhlářství. Výroba: - vybavení interiérů nábytkem na zakázku - kuchyňská linka - vestavěné skříně, dětské obývací pokoje, postele - recepce, recepční pulty, ordinace, kanceláře - zahradní pergoly - sauna.

Elektroslužby. Elektromontáž. Údržba elektrického zařízení: - oprava akumulačních kamen. Hromosvody-instalace, revize. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Výroba: - rozvaděče. Revize elektro.

Elektroinstalační práce -montáže, revize elektro. Elektromontážní práce.

Elektroinstalace-elektrikář. - revize elektro.