Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Pokládka: - lité anhydritové, epoxidové a cementové podlahy

Projektování pozemních staveb - dozorování stavby - autorský a technický dozor.

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.

Projektová činnost - vypracování projektů pozemních staveb - vypracování požárně bezpečnostního řešení staveb.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně - postele.

Prodej, montáž: - ploty - pletivo - branky, brány - vrata - železářství - spojovací materiál

Petr Vyšata se zaměřuje na dovoz náhradních dílů na pracovní plošiny, pronájem plošin, lešení a stavební mechanizace.

Josef Beránek se zaměřuje na služby v případě vodovodní havárie a opravu rozvodů vody.

Vodoinstalatérství, topenářské práce. Instalace, rekonstrukce, servis: - voda - topení - plyn.

Filip Nevole se zaměřuje na stavebnictví, rekonstrukce rodinných domů a bytových jader, půdní vestavby a na zateplení budov.

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Stavební práce: - rekonstrukce historických budov: - kamenné konstrukce - dlažby (kamenné, cihelné, štětová) - omítky.

Činnost: - projektové řízení investiční výstavby - inženýrská činnost ve výstavbě.

Práce: - elektroinstalační - elektrikář - montáže průmyslových elektroinstalací.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Truhlářské práce: -stavební nábytkové výrobky -interiéry. Oprava, renovace: -truhlářských výrobků -starožitnosti. Montáž. Doprava. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba: -dřevěné okna, eurookna, okna jsou prověřena státní zkušebnou -dveře včetně montáže a zapravení -kuchyně, instalace včetně spotřebičů -zakázkové truhlářství.

Výroba, prodej: - dveře masiv vnitřní, venkovní - dveře a zárubně SAPELI - vestavné skříně - okna EURO od firmy TTK - schody a zábradlí /dřevěné, nerez/ - kuchyňské linky včetně 3D návrhu - plovoucí podlahy Egger, Magnum - nábytek na míru - podbití domů, dřevěné ploty - veškeré truhlářské práce Možnost splátkového ...

Výroba: -interiérů, exteriérů na zakázku. Frézování: -okenní a dveřní silikonové těsnění. Nábytkářská výroba: -obývací pokoje -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -studentské a dětské pokoje -dřevěné okna -zárubně -dveře -dveře vchodové i interiérové -na zahradu lavice, altány, pergoly.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. - kuchyně - obývací pokoje - postele - rustikální nábytek - kancelářský nábytek - zdravotnická zařízení - dveře - výstavní stánky - dýhovaný nábytek.