Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Michal Řehoř se primárně zaměřuje na truhlářství, výrobu nábytku a podlahářství.

Michal Prokop se zaměřuje na prodej okapových systémů a lehkých střešních krytin.

Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství

Vojtěch Bochníček se zaměřuje na tesařství a kovářství.

Amfels, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, aplikace chytré domácnosti a na zabezpečovací a kamerové systémy.

Stavební práce, vodoinstalace, elektroinstalace, topenářské práce.

Firma Petr Sláma poskytuje svým zákazníkům komplexní instalační služby. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalatérské, topenářské a také plynoinstalační práce. Provádíme čištění a frézování kanalizací a specializujeme se rovněž na prohlídky kanalizací kamerou. Pokud hledáte odborníka na instalační práce, neváhejte se obrátit na firmu Petr ...

Pavel Bureš se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, elektroinstalace.

Pavel Haluza se zaměřuje na přípravné a dokončovací stavební práce, vypracovávání technických návrhů a projektování pozemkových úprav.

Společnost alma aqua s.r.o. se zaměřuje na instalaci vnitřních rozvodů vody a kanalizace, čištění odpadů a vodoinstalace.

HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pavel Stehlík je revizní technik a zaměřuje se také na elektroměrové rozvaděče na klíč a revize a servis fotovoltaických elektráren.

Petr Ambrož se zaměřuje na nástrojářství a zámečnictví.

Společnost DOMY-KOMPLET CZ s.r.o. poskytuje projektová řešení rodinných domů včetně dřevostaveb. Nabízíme projekty a poradenství stavebníkům rodinných domů a vše o bydlení, budování interiérů a exteriérů. Kompletně zpracujeme projektovou dokumentací a garantujeme vyřízení žádosti o dotace. Zpracováváme průkazy energetické náročnosti (PEN).

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

Zámečnictví, nástrojářství

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

Trend Energy s.r.o. se zaměřuje na montáž kotlů, tepelných čerpadel, na rekuperace, instalatérské a topenářské práce a drobné stavební a výkopové práce.

Richard Pospíchal se zaměřuje na hledání pramene, vrtání studní, zkoušky vrtu, montáže čerpadel a ručních pump včetně zajištění potřebné dokumentace.

VAK HB Energie, s.r.o. se zaměřuje na ochranu životního prostřední, opravy, revize a montáž elektrických zařízení a na projektovou činnost.

Vladimír Čížek se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Vladimír Starý se zaměřuje na zemní a výkopové práce.

Zbyněk Fiala se zaměřuje na architektonické a inženýrské činnosti a poradenství v oblasti stavebnictví.