Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
RS klima s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací.

LightSolar s.r.o. se zaměřují na projektovou činnost, dodávku, montáž, servis a údržbu fotovoltaických elektráren.

Prodej: -plastová okna, dveře -dřevěná okna, dveře -euro okna -vchodové dvěře z masivu -vnitřní dveře -kování -sítě proti hmyzu -rolety.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.

MP koupelny - obklady a dlažby, kompletní vybavení koupelny, zpracování dispozice, 3D návrhů koupelny na PC, konzultace a rozpočet.

Prodej: -nákladní vozy -zemědělská a stavební technika.

Společnost MM realizace sídlící v Třebíčí se již od roku 2010 zabývá kompletní výstavbou a rekonstrukcí bytů a rodinných domů a také zemními pracemi. Díky spolupráci s partnerskou projekční kanceláří PP Ateliér jsme schopni svým zákazníkům zajistit vše od vyřízení stavebního povolení až po finální realizaci stavby. Ke každé zakázce se snažíme ...

Práce: -projekční, projekty rodinných domů. bytových domů, veřejných staveb, atd. -stavební projekce-projekty -architektonická a inženýrská činnost -projekty dřevostaveb. Ubytování -pronájem apartmánů v Harrachově tel. 602 596 066 mail: apartmany@fabik.cz

JOPOS Security, JOPOS STAV. JOPOS Security. Montáže, projekty, revize a servis. Zabezpečení objektů EZS: -malých objektů byty, domky, malé provozovny -s nízkou úrovní rizika, -pro velké objekty s vysokou úrovní rizika (instituce, výrobní areály) -bezdrátové systémy -akustický a optický (sirény, blikače) -automatické telefonní hlásiče ...

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Ing. Miloslav Budín se zaměřuje na vypracovávání projektů a návrhy systémů vytápění, tepelných čerpadel a solárních kolektorů.

Služby, projekce, návrhy: -stavby pro bydlení rodinné a bytové domy, domy s pečovatelskou službou -stavby pro rekreaci a ubytování -chaty, penziony, hotely, občanské stavby -administrativní budovy, prodejny, obchodní centra, restaurace, polyfunkční objekty, tělocvičny, sportovní stavby, školy, zdravotnické stavby, průmyslové stavby – výrobní ...

Společnost elmont-invest montáže s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize elektrických zařízení a na montáže sádrokartonových šachet a stěn.

Stavební servis Studený s.r.o. se zaměřuje na bezpečnost práce, stavební dozor a na inženýrskou činnost.

HANZA SERVIS s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, soustružení, obrábění, svařování, povrchové úpravy a zámečnické práce.

Práce: -pasivní domy -nízkoenergetické domy -zděné domy -rekonstrukce domů a bytů -veřejné zakázky.

Partner JMP, a.s. Projekce, prodej, montáž, servis, revize: -plyn, voda, topení, koupelny -montáže plynoměrů -poradenství -kompletní služby -vyřízení stavebního povolení -vyřízení územního souhlasu pro provedení plynovodních a vodovodních přípojek a vyjádření správců ostatních sítí -vypracování projektu a cenové nabídky -vyvložkování ...

Jsem zedníkem a nabízím veškeré stavební práce. Provádím interiérové přestavby a rekonstrukce. Sídlím v Třebíči a stavební práce provádím i v okolí. Na celé Vysočině. Mohu nabídnout dlouholetou zkušenost.

- kovovýroba - zámečnické práce - povrchové úpravy - svařování ocelových dílů

Společnost MR.INSTAL s.r.o. nabízí zemní a výkopové práce, instalaci potrubí, dovoz štěrku a písku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Petr Musil se zaměřuje na truhlářství, výrobu kuchyní, nábytku a broušení a renovace parket.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické - kovové konstrukce -rekonstrukce koupelen -kotle -podlahové vytápění.