Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma ITMS plast se zabývá výrobou a distribucí plastových výrobků. Specializujeme se na výrobu retenčních, plastových a přečerpacích nádrží. Mezi námi produkované výrobky také patří jímky, septiky a plastové sklepy či bazény. Veškeré produkty jsme schopni dodat klientům v rámci celé České republiky.

Prodej, montáž: -střešní systémy -krytiny -střešní okna -střešní příslušenství.

Firma Luboš Milichovský - Autodoprava se sídlem v Havlíčkově Brodě se již od roku 1997 zabývá dopravními a obchodními službami ve stavebnictví. Díky velkému rozsahu svých služeb patříme k významným firmám v kraji Vysočina. Dále nabízíme zemní práce, zajišťujeme dopravu a prodáváme písek a kamenivo. Zemní práce: Disponujeme dostatečným ...

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2009 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2001 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM. Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové ...

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2001 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM. Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Jiří Tyrner - malířství a natěračství se zabývá komplexní činností v oblasti malířských a natěračských prací. V rámci našich služeb dále nabízíme také lakýrnické a tapetářské práce. Působíme především v okrese Havlíčkův Brodě. Naše služby: - malířské práce - lakýrnické, natěračské práce - dokončovací práce - tapetářské práce.

Firma byla založena v březnu roku 1991 pod názvem Konsorcium MPŠ na základě dohody třech fyzických osob za účelem, opravy a prodeje elektromechanických výrobků. Firma se zabývala výrobou transformátorů, svářeček, nabíječek, startovačů, usměrňovačů, rozmrazovačů a opravami elektromotorů a dalších elektromechanických strojů. 1. 1. 2000 vzniká firma ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Jindřich Bednář se specializuje na řezání kulatiny pásovou pilou, prodává stavební řeziva, provádí kácení stromů a těžební práce.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

VOSTALOVA OKNA, s.r.o. se zaměřuje na prodej prosklených stěn a zimních zahrad, plastových a hliníkových dveří a oken. Adresa kanceláře: Benetice 10, 675 06 Benetice

Michal Tretera se zaměřuje na montáže a údržbu elektrických zařízení, školení bezpečnosti práce, nabízí elektrizace a s tím související materiál a provádí revize plynových zařízení.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

JKS-STAVBY s.r.o. se zaměřuje na anhydritové, betonové, průmyslové a venkovní podlahy, také si poradí s podlahovými krytinami.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.