Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Jiří Brabec se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku v privátních i veřejných prostorech, renovaci schodišť a na čalouněný nábytek

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Společnsot SI plan, s.r.o. provádí projektovou a inženýrskou činnost ve stavebnictví. Společnost se při své činnosti zaměřuje na architektonické návrhy, projektovou dokumentaci, dopravní stavby, projektové řízení staveb a technický dozor investora.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. se zaměřuje na dodávku obkladů, dlažeb a vybavení do koupelen. Vzorky obkladů a dlažeb jsou ve vzorkové prodejně a pro své zákazníky společnost vytváří i 3D návrh koupelen.

Developerská - investiční, s.r.o. zprostředkovává bydlení a financování v oblastech Znojma a Přímětic.

Společnost KEL-COMSYST s.r.o. se zaměřuje na realizaci a servis kabeláže optických sítí, dále dodává a instaluje systémy pro komunikaci v domech, firmách, školách a úřadech a systémy ozvučení prostor. V neposlední řadě se také společnost dokáže postarat o systémy pobočkových telefonních ústředen a systémy pro příjem TV.

E-shop s bytovými doplňky. Textil pro děti i dospělé s postavičkami Disney, zvířátky i dalšími moderními vzory. Dětské Disney doplňky, pomůcky do školy, hračky. Moderní kusové koberce i pro děti, běhouny, rohožky, schodové nášlapy.

Zemní a výkopové práce (minibagrem a minidumprem).

Projekty staveb, rekonstrukcí, pasporty staveb. Stavební a bourací práce, vyklízení objektů, sečení trávy. Odhady cen nemovitostí. Odborné posudky.

Společnost Filip Vondra elektro a plynoslužby s.r.o. zajišťuje servis, kontroly a opravy plynových kotlů, elektrokotlů a topidel. Pravidelná údržba a čištění. Autorizovaný servis plynových kotlů značek Intergas, Protherm, Buderus (do 50 kW i nad 50 kW), Junkers - Bosch (do 50 kW i nad 50 kW), Viadrus, Vaillant, Viessmann Servis plynových ...

Společnost Zemní práce a autodoprava Palán s.r.o. zajišťuje: - stavební práce pro rodinné domy - terénní úpravy pozemků - kontejnerovou přepravu - melioraci pozemků - služby autodopravy

Pavel Vítek zajišťuje opravy elektrického ručního nářadí: Narex, Protool, Makita, Milwaukee, Bosch

Tomáš Blažek poskytuje klempířské práce: - běžné lemování (žlaby, svody, závětrné lišty, parapety, lemování atd.) - atypické lemování (oplechování říms, věžiček, lůžkových žlabů a pod.) - krytiny drážkované (z tabulí, ze svitků střešní šablony - střešní okna (montáž do stávajících a nových krytin) - výroba: lemování, okapnic, hřebenů, ...

Přemysl Filip provádí práce všeho druhu: - elektrikářské, instalatérské, montážní práce - opravy přístrojů a zařízení - datové rozvody CCTV, ACS, EPS, EZS - montáž nábytku a práce se dřevem - pokládání podlah (laminátové podlahy) - zahradnické práce - izolace dřevostaveb, parozábrany, hydroizolace - drobné opravy aut, zemědělské techniky, ...

Společnost Kácení HB s.r.o. zajišťuje výškové práce a rizikové kácení stromů za pomocí lezecké techniky.

Geologické práce. Výzkumy v oblasti hydrogeologie, inženýrské geologie. Sanační a ekologické práce.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Jsme rodinná firma a v oboru působíme již 25 let. Specializujeme se na tepelná čerpadla, solární panely, vodoinstalační, topenářské a plynařské práce. Tepelná čerpadla montujeme již od roku 1997. Máme za sebou stovky montáží a spokojených zákazníků. Provádíme montáže vodoinstalací, požárních rozvodů a kanalizace, rekonstrukce kotelen, ...