THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Oprava, montáž, údržba, revize: -bytové elektroinstalace -průmyslové elektroinstalace -hromosvody. Projekce elektro.

Truhlářství Výroba: -dřevěná pádla -masivní bytový nábytek -bytové doplňky -designový zahradní a chatový nábytek.

Izolatérské práce, hydroizolace: - ploché střechy - terasy a balkony - zahradní jezírka - vložkování bazénů - jímky a septiky - spodní stavby.

Práce: -zemní práce -demoliční práce -nakládání materiálu -terénní úpravy -přípojky vodovodů, kanalizací -zakládání staveb, rodinných domků -svahování -rekultivace.

Zámečnictví. Drobné zámečnické práce. Svařování, svářecí práce. Montáže, montážní práce pro dům, byt a zahradu.

Stavební společnost. Zabýváme se silničním stavitelstvím a především vodorovným a svislým dopravním značením.

Prodej, montáž: -kondenzační kotle, podlahové topení, solární systémy, tepelná čerpadla a fotovoltaické články.

Práce: -slaboproudé rozvody -kamerové systémy. Vývoj, výroba -elektrotechnické zařízení.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce - projekce - inženýrská činnost - řezání asfaltových a betonových povrchů - výstavba chodníků a parkovišť Výroba, dodávka, montáž: - betonářská ocel.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální maltoviny (stavebniny) -hydroizolační stěrka "LEPENKA V KÝBLU" -produkty na opravu a sanaci betonu "STAVLEP" a "SPRAVBETON" -"STŘECHUSPRAV" - materiál pro opravu a údržbu plochých střech -prodej od maloobjemových balení. Výhradní zastoupení Kee Klamp Ltd: ...

Projektování pozemkových úprav. Stavební projekty. Projektová činnost ve výstavbě, ve stavebnictví.

Dodávka, montáže: - oken a dveří, okna a dveře - garážových vrat, garážová vrata - vjezdových bran, vjezdové brány - clonící technika - rolety, žaluzie. Práce. - zasklívání lodžií.

Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - součástek pro elektrotechnický průmysl, součástky.

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková soustružnická výroba, sériová výroba na soustružnických automatech.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - stavby, rodinné domy. Dodávka, montáže, instalace: - oken, okna.

Montáže: - dveřní zárubně - dveří, dveře včetně kování: - požární či posuvné dveře - interiérové dveře. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství.

Pokrývačství, pokrývačské práce: - pokládka střešní krytiny - odstranění staré krytiny a odvoz. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace: - střechy na klíč včetně dodávky materiálu.

Stavební firma. Práce: - aplikace kationaktivních asfaltových emulzí a spojovacích nástřiků - oprava, údržba asfaltových povrchů vozovek - pokládka mikrokoberců - sanace asfaltobetonových a cementobetonových krytů vozovek - provádění elastických mostních závěrů - opravy asfaltových a betonových ploch tryskovou metodou, ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - záclony - bytový textil, bytového textilu - koberce, lina PVC - podlahové krytiny, podlahových krytin. Další provozovny: - kožená galanterie - rybářské potřeby.

Prodej: - řezivo (dřevo) - vazby, latě, prkna - zemědělské produkty. Výroba: - palubky. Práce: - pořez a výkup kulatiny. hoblování veškerého řeziva, výroba pergol a palet.

Pokrývačství, klempířství. Pokrývačské práce a klempířské práce, které zamezují zatékání, provlhčování zdiva, vzniku plísní a odpadání omítky. Kompletní i částečná realizace šikmých a rovných střech. Montáže, instalace: - žlaby, svody - komíny - atiky - arkýře - úžlabí - požární zdi. Podej: - střešní krytina - střešní ...

Prodej, míchání barev: -interiérové -fasádní -pro barevné omítky -autolaky -nátěrové hmoty na dřevo, kov, beton -průmyslové nátěrové hmoty: -polyuretanové, epoxidové, speciální -značky barvy laky Hostivař, Teluria, Remal, Primalex, Dulux, Sincolor, Het, Herbol, Vivechrom, Sadolin, Xyladecor, HammeritemLuxol, Dupont, Sikkens.Lesonal, Dyna, ...

Prodej - veškerý stavební materiál včetně dopravy až na místo stavby