Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Maloobchod, prodej: -základní stavební materiál. Drobné truhlářské práce.

Výroba: -zakázková, polosériová -nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -obývací pokoje -zahradní domky, pergoly -kuchyňské linky.

Opravy, servis: -traktory -zadní skříně -hydraulika -rychlostní skříně -přední osy -nakladače. Služby: -renovace náhradních dílů -navařování, soustružení, broušení -rekonstrukce pásových přebíracích stolů na brambory na stoly válečkové -montážní práce -sušky na obilí -bramborárny -zámečnické práce. Výroba: ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -spojovací materiál -nerezové šrouby -spojovací a upevňovací díly -barevné kovy.

Služby: -pokrývačské práce -klempířské práce.

Provozování pěstitelské pálenice. Práce: -truhlářské -obráběčské.

Elektromontážní práce: -domovní a průmyslová elektroinstalace -montáž a údržba hromosvodů -dodávka a montáž elektrického přímotopného a akumulačního vytápění -montáž a údržba veřejného osvětlení -pokládky a rekonstrukce kabelových sítí -montáž zabezpečovacích systémů -montáž měřičů tepla a spotřeby vody -revize.

Studnařství. Čištění, opravy a desinfekce studní a vodojemů. Rozbory vody, poradenství ohledně vody či studny. Filtrace vody. Vodní filtry Rainfresh na znečištěnou vodu (bakterie, dusičnany, chlór, zákal, rez, vodní sliz, tvrdá voda - Vital Dosal, Siliphos). Měření Radonu.

Stavební a projektová kancelář. Služby: -stavební a projektová kancelář -investorsko-inženýrská činnost.

Montáž, revize, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -rozvaděče. Služby: -pozáruční opravy ručního nářadí NAREX, PROTOOL a BOSCH -zemní práce -ruční a strojní výkopové práce. Prodej: -elektromateriál.

Stavební kancelář Služby: -projektování -inženýrská činnost v oboru pozemní stavby.

Sklenářství: -výroba izolačních dvojskel -bezpečnostní kalené sklo -vrtání plochého skla -rámování obrazů -zrcadla. Provozovna: Hodějovická 2310, Pelhřimov.

Stavební činnost: -kvalita prováděných prací dle ČSN EN ISO* 9002 -certifikát na výrobu konstrukčních a vodostavebních betonů -zemní práce -hospodářsko technické úpravy pozemků -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé terénní úpravy ...

Služby: -komplexní stavební práce -rekonstrukce koupelen-elektro, vodo, topení -montáž obkladů a dlažeb včetně dodávek.

Prodej, e-shop. Měřidla: -posuvná, mikrometická, úchylkoměry, kalibry -měřítka, pásma, svinovací metry, pasametry, pravítka, úhelníky -desky a měřící stolky, prizmatické podložky a stojánky, úhloměry, lupy a mikroskopy, základní měrky, vodováhy -šablony měrky, váhy, teploměry, drsnoměry, tloušťkoměry. Nástroje: -vrtáky na kov -závitníky a ...

Dodávka, prodej, montáž: -ústřední vytápění -vytápění podlahové a stěnové -plynové kotle klasické i kondenzační -domovní a průmyslové rozvody plynu -kotle na tuhá paliva.

Maloobchod, prodej: -zahradní a lesní technika -motorové stroje -elektrické ruční nářadí, nástroje a stroje. Provozovna také: Rynárec 169 394 01

Prodej: -pevná i plynná paliva -drcené a okrasné kamenivo -písky i stavební materiál. Služby: -nákladní autodoprava.

Výroba: -klempířské práce -pokrývačské práce -hydroizolace střech.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sádrokartony všech druhů RIGIPS -tepelná a zvuková izolace ROTAFLEX, ORSIL, ROCKWOOL, Dcd Ideal -sádrokartonové podhledy CASOPRANO -sádrokartovové konstrukce -barvy. Služby: -poradenství -výpočty -zajištění montáže.

Co je naše hlavní činnost: - výroba výměníků pro rekuperaci.

Práce: -dodávky staveb na klíč – bytových, občanských, obchodních, kulturních, školských, zdravotnických, průmyslových i technické vybavenosti -veškerá stavební činnost, zemní práce ( KOMATSU, UNC ) -vibrování betonu ponornými vibrátory -řezání betonu, leštění betonu -rovnání betonu vibrační lištou. Prodej: -kameniva, ...

Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.