Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kamenictví. Výroba, maloobchod: -dekorační, sálavý topný panel SETOP vyhřívaného vodou. Zpracování přírodního kamene: -žulové pracovní desky na kuchyňské linky -umyvadlové desky -parapety -schody -pomníky.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Výroba: -kamenické, kamenosochařské práce -náhrobky -kamenné dlažby, obklady -kamenné obklady krbů -kuchyňské pracovní desky.

Služby: -projektování ekologických staveb -rybníky -kanalizace -vodovody -skládky -cesty lesní a polní -úpravy toků -urbanistické studie.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Truhlářství. Výroba: -postele z masivu -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -vyvýšené postele -patra na spaní.

Oprava: -elektromotory -ruční elektrického nářadí. Montáž: -elektroinstalace -hromosvody -měřící a regulační technika -programovatelné automaty -elektrorozvaděče -zabezpečovací technika (alarm). Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla -měřící přístroje -regulátory teploty -přímotopné panely ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -hydroizolace -sanace zdiva a betonu -stavební chemie -systémy stavebních hmot SCHOMBURG. Služby: -stavební práce -včetně projektování -lepení a spárování obkladů -provádění hydroizolací, sanací -WC, sprchy, městské i privátní bazény.

Služby: -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.

Služby: -vodoinstalační, plynařské a topenářské práce -rozvod vody -montáž kotelen.

Projektování vodohospodářských staveb: -rybníků, vodovodů, kanalizací, ČOV, polní a lesní cesty, ZTV. manipulační řády, rozpočty, studie.

Tesařské práce, výroba, montáž: - krovy - dřevěné podlahy a obklady - pergoly - zahradní doplňky Prodej a montáž: - brány a branky - ploty - doplnky na zhotovení oplocení/plotů

Revize - hasicí přístroje - hydranty Klempířské práce Pokrývačské práce

Garážová vrata - servis - revize

Elektropráce Pelhřimov provádí veškeré práce v oboru elektroinstalací, počínaje výměnou zásuvky, připojením elektrospotřebičů, přes zhotovení kompletní elektroinstalace až po vystavení revizní zprávy nejpozději následující den.

Prodej a instalace plynových zařízení. Opravy a revize plynových zařízení.

Prodej - kotle JUNKERSmaloobchod a velkoobchod - topení - plyn Maloobchod a velkoobchod - voda

Výroba: -elektrické rozvaděče nízkého napětí.

Stavební činnost: -zemní práce -protierozní opatření -kanalizace, kabelizace, plynofikace, vodovody -zakládání stavby -výstavba komunikací, silnic, cest -hrubé, čisté terénní úpravy -izolace budov -lepenky a izolace střech -oplocení, ploty Služby: -odvoz -stavební materiály -zemina -odpad, sutě, suti včetně ...

Montáže vody, topení, plynu a páry. Míchání barev na počkání. Výroba klíčů. Dělení hutního materiálu na míru. NTL a STL rozvodů plynu Montáž: -kotelen do výkonu 3, 5MW -ústředního vytápění, rozvodů vody, rozvodů odpadů -výměníkových stanic -tepelných čerpadel -solárního ohřevu vody a vytápění -plynofikace výrobních hal a nákupních ...

Výroba, prodej: -sušáky na ručníky -speciální elektrická topná tělesa do radiátorů -obrábění nerezových ocelí -CNC obrábění -CNC soustružení.

Stavební firma. Služby-řemeslo: -kompletní stavební práce -rekonstrukce -novostavby -stavby na klíč -zemní práce.

Služby: -práce klempířské -práce pokrývačské -dodávka a montáž střešních oken .