Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Elektromontáže, elektroinstalace, hromosvody.

Hlavní činností našeho zemědělského družstva je rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou. Specializujeme se na pěstování obilovin, zejména ječmene, pšenice, potravinářského žita, ovsa a brambor. Živočišná výroba nabízí vepřový i hovězí dobytek včetně produkce mléka. K našim dalším činnostem patří truhlářská a tesařská výroba. Vyrábíme a ...

Kamenosochařství. Veškeré kamenické práce: -pomníky, hroby (rámy, krycí desky, základy), památníky, urnové hroby Prodej doplňků: vázy, svítilny, křížky, kytky, urny, schránky na urny. Ušlechtilá kamenická výroba: -desky pro venkovní obklady fasád, parapetů, podhledů -desky interiérové pro obklady, schody -dlažební desky ...

Výroba, prodej: -nábytek -čalounění -kancelářský nábytek -veřejné prostory -interiéry -židle -otočné, kancelářské -skříňové a stolové systémy.

Podlahářství. Podlahářské práce. Pokládka, prodej. - podlahové krytiny.

Projektové práce v oblasti elektromontáží. Revize elektrických zařízení, elektrorevize. Elektromontáže, elektromontážní práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - rozvody nízkého napětí v objektech bez nebezpečí i s nebezpečím výbuchu - instalace hromosvodů, hromosvody.

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Klempířské práce. Stavební klempířství.

ELEKTROTECHNICKÝ VELKOOBCHOD. Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - automatizace - zásuvky, vypínače firmy ABB a Schneider Electric - kabely a jističe Siemens, ABB, OEZ, Finder, Omron a dalších. Možnost zapůjčení vzorkových kufrů. Elektromontážní práce. - kompletní realizace elektroinstalace včetně revize.

Služby: -výroba betonových směsí a jejich transport -výroba betonových tvárnic a šalovacích prvků -zemní práce, zakládání staveb a jejich realizace -autodoprava -demoliční práce -prodej a doprava kameniva -autoservis - pro nákladní a osobní vozidla.

David Voda se zaměřuje na bezpečnostní a požární systémy, mechanickou ochranu a elektromontážní práce.

Provádíme výchozí i pravidelné elektro revize, revize elektroinstalace, revize elektrospotřebičů a hromosvodů. Revize provádíme i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Malířské a natěračské práce: -malování bytových a nebytových prostor -dekorační nátěry -nátěry oken -nátěry střech, zámečnických prvků, fasády, chaty i sruby -úpravy všech povrchů ve stavebnictví pomocí profesionální techniky AIRLESS -větší zakázky po celé ČR.

Montáž: -průmyslové a domovní elektroinstalace, hromosvody a centrální vysavače.

Prodej -svářecí technika -nářadí -pracovní a ochranné pomůcky -kompresory.

Zednictví Kovářství, podkovářství Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Pokrývačství, tesařství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej: -malířské nářadí a přístroje.

Výroba: -ploty -mříže -brány - křídlové, posuvné, bez pohonu, s pohonem -zábradlí -svítidla -nářadí ke krbům a udírnám -restaurování zámků -kovaný autorský nábytek -závěsy dveří.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roce 2003 a je jedním z největších dodavatelů čistíren odpadních vod pro rodinné domy a malé provozovny. Svoji činnost v roce 2006 rozšířila o prodej a pronájem obytných aut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.