THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -bílá technika -audio, video -bojlery elektrické i kombinované -shop HALENS -nábytek -koberce -PVC.

Služby-řemeslo: -umělecké kovářství a zámečnictví -restaurování památek a pasířské práce.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Služby: -realizace a opravy fasád a opláštění budov -obkladačské práce -rekonstrukce památkových objektů -komplexní stavební práce.

Výroba: -slévárna zinku Odlitky: -klíče -panty -strojní součásti -dekorační předměty.

Prodej a montáž systémů automatického otevírání: -garážová, průmyslová, rychloběžná vrata -protipožární dveře.

Služby: -geodetické práce -kartografie -kartografické programy pro PC -měření budov -zaměřování pozemků.

Služby: -Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -Demolice a zemní práce -Pozemní a inženýrské stavitelství.

Dodávka, montáž: -dlažby a obklady z přírodního i umělého kamene -obklady schodišťových stupňů, fasád interiérů -obklady krbů a parapetů -kuchyňské a koupelnové desky pro dřezy a umyvadla -chemie na kámen od firmy BELLÍNZONI. Služby: -lití, přebrušování a údržba terasa -přebrušování žulových dlažeb na místě -renovace ...

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -nástrojařství -kovoobrábění.

Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -domácí potřeby.

Prodejna sítí EURONICS. Prodej: -značková elektronika LOEWE, YAMAHA, PANASONIC -elektrospotřebiče pro domácnost -nádobí značky TEFAL -osvětlovací tělesa -elektroinstalační materiál -náhradní díly na elektrické sporáky a automatické pračky -vysavače DYSON. Služby: -opravy, záruční a pozáruční servis -splátkový prodej ...

Výroba, prodej: -elektrorozvaděče -kovovýroba oceloplechových komponentů -dvířka HUP, skříně OCEP.

Služby: -realizace a rekonstrukce pozemních staveb.

Klempířství. Služby: -klempířské práce.

Práce: -vodoinstalatérské, obkladačské, zednické a topenářské práce.

Zámečnictví, kovovýroba: -pásové dopravníky -lomené dopravníky -venkovní, vnitřní zábradlí -podlahové vpustě -domovní mříže -skříňky na uzávěry vody, plynu -brány.

Geodetická kancelář: -práce v oblasti geodezie a katastru -geometrické plány -mapovací práce -pozemkové úpravy -vytyčování staveb a hranic pozemků.

Umělecké zámečnictví. Zakázková výroba-ozdobné ploty, brány, branky, zábradlí, mříže, schody, kovový nábytek. Nabídka 1500 položek-ozdobné polotovary, ploché, kroucené, ražené a válcované tyče, madla, luky, uzavřené profily, zámky, kliky, štítky, panty, regulované závěsy, pojezdy. Doprava pro celou ČR i SR.

Prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie -markýzy -shrnovací dveře -zateplování fasád -polstrování dveří.

Prodej, montáž: -sádrokartony RIGIPS -jednostranné obklady -podlahy -podhledy -příčky jedno a oboustranné -obklady šikmých ploch -střešní krytiny a střechy na klíč -vnitřní tepelné a akustické izolace -minerální podhledy -vnitřní nátěrové hmoty -půdní vestavby -střešní okna -bytová jádra.