Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby -zateplování fasád -pokládka zámkové -dlažby, omítky, štuky -opravy komínů, zednické zapravení špalet po montáži oken včetně usazení parapetů za výhodné ceny. Na veškerou práci je záruka práce po celé ČR.

Výroba: -elektrické žehlící formy na ponožky -klempířství -zakázkové zámečnictví -vodovodní instalace, odpady -prodej klempířských strojů Práce: klempířsrví, svářecí a zámečnické práce, instalace vodovoního a odpadního potrubí v plastu.

Prodej, pořez: -truhlářské řezivo -jednoduchý pořez, dvojitý pořez -prkna, hranoly -střešní latě -fošny -ploty -kulacené hrany -plotovky -dřevěné brikety -palivové dřevo -palubka klasik -sušené řeziva -podlahovky

Výroba, montáž: -nábytek (vestavěné skříně) -kuchyňské linky + spotřebiče -kancelářský nábytek materiál lamino, dřevo, masiv -dveře, obložkové zárubně -obložení -dřevěné schodiště -zábradlí -bytové doplňky -police -garnýže -podlahy -ploty.

Pila. Prodej: -90% řezivo pro stavební účely -stavební smrk (kapované) -hraněné řezivo -impregnace řeziva máčecí technologií -těžební práce a přibližování dřeva -doprava dřeva -truhlářské smrk, borovice, modřín, dub, olše. Výkup: -kulatina jehličnatá – smrk, borovice v třídě A, B, C, v omezené míře D.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Výroba, prodej: -brambory -konzumní hrách -pšenice potravinářská -ječmen sladovnický. Práce: -zámečnické -svářečské -opravárenské. Opravy, servis: -nákladní auta.

Firma Mašíček Dalešice s.r.o. se od roku 1992 zabývá pokrývačstvím a klempířstvím. Další činností naší firmy jsou i tesařské práce nebo dovoz a montáž střešních oken, stejně jako zateplení fasád. Nově nabízíme i moderní technologie jako purpanely nebo ekologické technologie – solární panely. Naším nejtradičnějším oborem jsou komplexní dodávky a ...

Instalace, projekty, revize: -plynoinstalace plyn do 50KW -ústřední topení, topenářské práce -vodoinstalace plasty odpady -plynové kotle DESTILA 7-50 KW.

Práce, výroba: -kuchyňské dvířka z masivu -truhlářství -zakázková výroba -okna, eurookna, vitríny, zimní zahrady -dveře vchodové, interiérové, zasouvací, obloukové -podlahy plovoucí, masivní, laminátové -dělící příčky -obklady stěn, sloupy a stropy -schodiště samostatné, lepené na beton, kov. Konstrukci -soustružené zábradlí, apod.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -profi stavební chemie, technické poradenství -materiály na: -vysoušení: vlhké zdivo -hydroizolace: vlhké podklady -opravy: podlahy a schody -speciální tmely a lepidla -diamantové řezné nástroje -univerzální vrtáky a nářadí.

Práce: -vodoinstalatérské, vodoinstalace -topenářské -elektroinstalace.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Práce: -elektroinstalační (elektroinstalace) MaR (měření a regulace) EZS (elektronický zabezpečovací systém) telefonní a počítačové rozvody.

Projekční práce ve stavebnictví. Inženýrská činnost.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Práce, montáže: -pokrývačské -montáže a opravy všech druhů střešních krytin -montáže střešních oken VELUX. Zajištění klempířských prací včetně dodání materiálů.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Revize, opravy, montáž: -elektrická zařízení.

Elektromontáže opravy a instalace do 1000V. Výškové práce, opravy domů.

Solární elektrárny Fotovoltaické elektrárny Elektroinstalace - revize elektro - revize plynu

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.

Výroba: -stále pružný tmel PAULIN pro utěsnění dvou styčných ploch proti unikání oleje, nafty, benzínu, chladící kapaliny a dalších kapalin s teplotní odolností-30°C až 150°C. použití především na motorové a převodové skříně automobilů, obráběcích strojů atd. Prodej: -přímé obchodní zastoupení německé firmy MAKRA ...