Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytek -schodiště -terasy

Stavební zámečnictví Bezpečnostní dveře - montáž, prodej -havarijní otvírání dveří -kování, kliky

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Povrchové úpravy kovů, zámečnickou výrobu a také stabilní hasicí zařízení má ve svém repertoáru firma LAKIT s.r.o. Jsme dynamická firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovů. Mezi naše služby patří práškové lakování a také tryskání. Disponujeme plně vybavenou práškovou lakovnou s pecí o rozměrech 1200 x 1700 x 6000mm ...

Stavební činnost Zemní a výkopové práce Půjčovna lešení

Kompletní zednické práce od oprav po stavbu nových domů. Provádíme: - rekonstrukci domů, bytů a bytových jader - zednické práce - malířské práce, tapetování - betonování podlah - montáž sádrokartonových konstrukcí a kazetových stropů - elektroinstalace, Instalatérské práce - zateplování domů a nátěry fasád

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Autodoprava a zemní práce v Moravských Budějovicích a širokém okolí. Výkopové a terénní úpravy minibagrem, přeprava stavebních materiálů.

Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, e-shop: -upínací zařízení, truhlářské svěrky -přídavné zařízení k TS -odlitkové svěrky -zemnící svěrky -stahovák s excentrem -stahovák s čepem -otvírače beden -vozíky -šrouby a matice trapéz -nerez program - průmyslové čistírny odpadních vod -zakázková výroba. -CNC soustružení Fakturační ...

Barvy laky, dekorativní povrchy, technické poradenství a řešení nátěrových hmot na míru dle představy zákazníka

-dřevostavby dle individuálního projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová prkna -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, skluzavky -květináče -zahradní nábytek -přístřešky pro auta -ozdobné mřížky, dělící a protihlukové stěny -ploty, vrátka, kování -kotevní konzoly -plotové sloupky -palisády, loupané ...

Projekční kancelář VIK PROJEKT. Zajišťuje architektonické studie a projektové dokumentace, Inženýrská činnost v oblasti získání stavebního povolení a územního rozhodnutí.

Stavba a rekonstrukce rodinných domů. Provádíme veškeré řemeslné práce, jako je izolace PUR pěnou, zateplení fasád, výměna oken a dveří, obkladačské práce, betonové podlahy. Provádíme zemní a výkopové práce, vrtané studny. Zajistíme elektroinstalační práce a práce v oblasti voda-topení-plyn.

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Vodo, topo, plyn: -montáže plynovody, vodovody, kanalizační sítě v obcích i objektech -zpracování projektové dokumentace -plynovody v budovách -průmyslové plynovody -regulační stanice plynů -NTL, STL i VTL plynovody a přípojky -domovní plynovody. Elektro: -dodávky a montáž elektrických zařízení -montáže vnitřní a vnější ...

Aleš Horák nabízí široký sortiment koupelnového vybavení - dlažby, obklady, sprchové kouty, vany, umyvadla, koupelnové a kuchyňské baterie, dřezy, sanitární keramika, koupelnový nábytek, interiérové dveře, lepidla, spárovací hmoty, stavební chemie, lišty, veškerý vodoinstalační materiál, topení a další. Na naší prodejně připravíme spolu s Vámi ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Služby: -truhlářství, podlahářství -vodoinstalatérské a zednické práce -sadrokartonářské práce.

Výroba, služby, prodej: - likvidace dřevěného odpadu - výroba biomasy - výkup biomasy - štěpkování - drcení - prodej kůry - těžba dřeva - mulčování.

Provádíme kompletní stavební úkony: - vyhotovujeme projektovou dokumentaci - realizaci objektů - zateplování chytrou pěnou - podřezáváme objekty proti zemní vlhkosti - tepelnou diagnostiku objektu a další.

Naše firma ITMS plast se zabývá výrobou a distribucí plastových výrobků. Specializujeme se na výrobu retenčních, plastových a přečerpacích nádrží. Mezi námi produkované výrobky také patří jímky, septiky a plastové sklepy či bazény. Veškeré produkty jsme schopni dodat klientům v rámci celé České republiky.

Prodej, montáž: -střešní systémy -krytiny -střešní okna -střešní příslušenství.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.