Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obklady, dlažba -vzorkové koupelny -sanitární keramika -stavební materiál-stavebniny -zámkové, betonové dlažby DITON -venkovní dlažby z přírodní keramiky NK -krbové vložky STEKO. Certifikovaná výroba, oprava: -hadice-vysokotlaké, úzkotlaké, hydraulické, vzduchové. Práce: -pneuservis -drcení ...

Beton Fejta. Výroba, prodej: -betonářská výroba, betonový stropní systém MIAKO -zámková dlažba -chodníkové čtverce -obrubníky -žlabovky -zákrytové stříšky -obkladový kámen -zatravňovačky.

Elektroinstalační práce.

Výroba a prodej zemědělská technika a přívěsy

Revize: - elektrické instalace a hromosvody. Provádění analýzy elektrické energie. Měření oteplení thermokamerou a statické elektřiny.

Výroba ocelových konstrukcí zámečnictví, kovářství

Inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - příprava a dozory staveb.

Truhlářské práce a pilařská výroba. Prodej řeziva, pořez kulatiny, sušení dřeva.

Zateplování střešních konstrukcí. Klempířské práce. Kompletní střechy na klíč.

Klepmířské a stavební práce.

Zednické, tesařské a pokrývačské práce.

Tesařské, pokrývačské práce

Truhlářství. Výroba: -dřevěné schodiště točité, zalomenné -návrh schodiště.

Návrhy, výroba, realizace: -expozice -interiéry Práce: -zemní -demolice -realizace staveb

Práce: -vodoinstalace -topenářské -vzduchotechnika -rekuperace vzduchu -sluneční kolektory -speciální zámečnictví

Kovovýroba - zámečnické práce, stavební práce, ubytování

Truhlářství: -kuchyně -nábytek -postele, skříňky -obývací stěny -knihovny -kancelářský nábytek konfereční stoly, stůl -vestavěné skříně -vybavení interiérů.

Dřevovýroba. Výroba. Zařízení pro děti: -sestava houpačky a skluzavka od 7-14let -sestava KAZI robustní věžička se skluzavkou a stříškou -sestava-LIBUŠE se skluzavkou a veží -sestava-BIVOJ propojené dvě věže se skluzavkou -sestava-HORYMÍR dvě věže propojené tunelem se skluzavkou a prolézačky -sestava-Vyšehrad určena pro velké děti ...

Práce: -podlahářské, podlahářství -renovace dřevěných podlah -broušení, frézování betonů Prodej: -dřevěné podlahy -vlysy, parkety, palubky, mozaiky -PVC, KOBERCE, KOREK, LINOLEUM, PRYŽ -samonivelační hmotou, dřevěné rošty, dřevěné polštáře -demontáže podlahy -OSB desek. Půjčovna: -brusky, bruska.

Instalatérské práce - voda, topení, plyn

Servis : -plynové a elektrické spotřebiče. Práce: -plynoinstalační -rozvody-plyn.