Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
PRODEJNY KOUPELEN PLNÉ INSPIRACE! Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: -koupelny -dlažby vnitřní, venkovní -RAKO, CHLUMČANY, Itálie, Španělsko -obklady vnitřní, venkovní fasádní -RAKO, Horní Bříza, Německo, Španělsko, Itálie -sanitární keramika -vany -smaltované ESMALTAL, -akrylátové i masážní ...

PBS POWER EQUIPMENT, s.r.o., se sídlem v Třebíči, je dynamická společnost, která se specializuje na výrobu a dodávku produktů pro energetické a teplárenské celky. S dlouholetými zkušenostmi a moderní technikou je společnost známá jako kvalitní výrobce hořáků a kotlů. Historie společnosti sahá až do konce 19. století, kdy byla součástí První ...

Oprava a ověřování: -vodoměry. Velkoobchod: -vodoměry -měřiče tepla -izolace potrubní -čerpadla oběhová WILLO. Montáž: -vodoměry -měřiče tepla -odečty vodoměrů -náklady-rozúčtování.

Poskytujeme oborné práce a montáže ve výškách. Výškové práce bez nutnosti plošin, pomocí horolezeckých technik. zajistíme i havarijní servis. Práce ve výškách zahrnují - Natírání a čistění fasád, instalace zábran proti ptactvu, bannerů a reklam, čištění fasád, mytí oken, ořez a kácení stromů

Jiří Musil se zaměřuje na prodej elektromateriálu, elektroniky, drobných i velkých domácích spotřebičů.

Společnost ZMS s.r.o. je česká rodinná firma specializující se na zámečnictví a kovovýrobu, provádí řezání vodním paprskem, svařování, ohýbání na ohraňovacím lisu a výrobu potrubních dílců. Vlastní provozní objekt firmy má rozlohu 950 m2 a zahrnuje hrubou i lehkou výrobu a kancelářské prostory. Firma ZMS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou ...

Výroba, montáž: - zakázkový nábytek na míru podle projektu nebo individuálního zadání od zákazníka (kuchyně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, postele, vestavné skříně či volně stojící skříně, posuvné dveře, předsíňový nábytek, kancelářský nábytek atd.).

Prodej, servis: -nářadí elektrické BOSCH, MAKITA, NAREX, FESTO, KANGO -elektrické vrtačky -elektrické brusky: uhlové, vibrační, pásové, excentrické-přímé

Aleš Korček se zaměřuje na zámečnictví a nástrojářství.

Miroslav Kopuletý se zaměřuje na zemědělskou výrobu, stavební a zemní práce a na přepravu nákladu a sypkých hmot.

Bc. Viktor Sedlář se zaměřuje na vodoinstalatérské práce, opravy a s tím související poradenství.

Bohumil Vávra se zaměřuje na zednictví, výkopové práce a demolice staveb.

C.U.B.E., s.r.o. se zaměřuje na projektovou činnost.

EMC PROJEKT, spol. s r.o. se zaměřuje na projekční a inženýrskou činnost.

Esting Group, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce.

Eva Macholánová se zaměřuje na projektovou dokumentaci, územní řízení a na stavební povolení.

Firma Fialka, s.r.o. provozuje pilu, prodává a vyrábí stavební řezivo - latě, trámy, hranoly, palivové dřevo.

Společnost BL Růžička s.r.o. prodává na svém eshopu a na prodejně v Třebíči barvy, laky a další nátěrové hmoty na fasádu, dřevo, kov a další materiály.

Instalatérské, topenářské a svářečské práce.

František Plát se zaměřuje na klempířství, opravu karosérií a zámečnické práce.

HORKÝ - stav s.r.o. se zaměřuje na stavební činnost a rekonstrukce.

Česká společnost H + H METAL - CZ, s.r.o. je nástrojářská (zámečnická) výrobní firma, která klade důraz na kvalitu výroby.

Nabídka projektů rodinných domů typových i individuálních. Výstavba rodinných domů na klíč zděných i dřevostaveb po celé ČR.

ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.