Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Malířství, lakýrnictví, natěračství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Malířství, lakýrnictví, natěračství Kovářství, podkovářství

-Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma činností uvedených v § 3 živnostenského zákona a vyjma činností uvedených v příloze 1 - 3 živnostenského zákona -Sklenářské práce Truhlářství, podlahářství

Klempířství a oprava karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Zprostředkování obchodu a služeb -Zasilatelství a zastupování v celním řízení Pokrývačství, tesařství Silniční motorová doprava - ...

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti nemovitostí -Inženýrská činnost Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Oceňování majetku pro věci nemovité Projektová činnost ve výstavbě

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod

Malířství, lakýrnictví a natěračství -Velkoobchod a maloobchod Zednictví Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Projektování elektrických zařízení -Výroba strojů a zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Truhlářství, podlahářství

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod Topenářství

Montáž: -rolety plastové -přídavné okemní tabule tepelná a zvuková izolace, oken a dveří -silikonové těsnění -žaluzie hliníkové, látkové -dřevěné repliky starodávných žaluzií -sítě proti hmyzu.

Práce. -instalatérské -vodoinstalatérské -topenářské -plynoinstalační, plynařské.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, ...

Práce stavební: -hrubé stavby rodinných domů -rekonstrukce a renovace -obklady. Práce tesařské: -krovy montáže -půdní vestavby -šalovací a doplňkové truhlářské práce.

Truhlářství, podlahářství

Prodej, instalace, servis: -elektroinstalace -telekomunikace včetně domácích telefonů -elektronické zabezpečovací systémy -autoelektronika. Poradenská činnost.

Práce: -stavební rekonstrukce novostavby -obkladačské-obklady -dlaždičské-dlažby -zedník -pokrývač.

Práce, opravy, servis, revize: -plynařské -elektroinstalační -projektování -vodoinstalatérství -topenářství. Výroba: -rozvaděče nízkého napětí a baterií -kabely, vodiče.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavné skříně -šatní skříně -psací a konferenční stoly -dveře z masivu -dveře vnitřní dýhované -schody a zábradlí -ploty, pergoly.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -obklady z umělého kamene -netradiční výrobky z umělého kamene pro interiér i exteriér.

Kovovýroba - mříže Kovovýroba - lampy - zahradní svítidla Kovovýroba - postele - noční a konferenční stolky - stoly - židle, ... Kovovýroba - ploty Zakázková kovářská výroba (nábytek, svítidla, mříže, brány, ploty, ...)