Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Činnost: - elektromontáže, elektroinstalace - silnoproud, slaboproud - revize - hromosvody - dodávka a montáž sekční garážová vrata a příjezdové brány

Práce: -vodointalatérské -topenářské.

Montáž: -rolety -markýzy -sítě proti hmyzu -těsnění -garážová vrata.

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Práce: -kamenické - výrobky z přírodního i umělého kamene.

Práce: -stavební: - bytové a občanské stavby -projektová činnost ve výstavbě, stavební projekce.

Zámečnictví. Výroba na zakázku: - ocelové konstrukce - vrata, branky - schodiště - zábradlí.

Podlahářské práce: -kladení: -PVC -guma -korek -parkety -plovoucí laminátové podlahy -lepení -schody -koberce -broušení parkety.

Přerušení provozování živnosti 31.07.2018. Truhlářství.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -velkoplošné materiály, dřevotřísky, laminopřekližky, sololit, laťovky, spárovky, MDF desky, postformingové desky.

Zámečnictví. Kovářství.

Stavby střech. Pokrývačské a klempířské práce. Montáž střešních oken a světlíků. Zednické práce, dostavby interiérů, půdní vestavby. Stavby a revize hromosvodů. Sádrokartonářské práce. Lakýrnické a natěračské práce.

Truhlářství, truhlářské práce, výroba: - kuchyně, - okna, - dveře, - zahradní nábytek.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské.

Práce: -klempířské -pokrývačské.

Práce: -vodoinstalace (voda) -topení -kanalizace -plynoinstalace (plyn).

Práce: -zednické, -stavby na klíč.

Klempířské a zámečnické práce

Práce: -výškové pomocí horolezecké techniky.

Malířské práce hodinový manžel Hodinový manžel - obkladačské práce - podlahářské práce - zednické práce - malířské práce - klempířské práce Obkladačské a podlahářské práce (hodinový manžel) Zednické práce (hodinový manžel) Klempířské práce (hodinový manžel)