Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Truhlářství Výroba, montáž - kuchyňské linky - nábytek - plovoucí podlahy.

Montáž plastových oken a s tím související práce. Prodej a montáž - garážová vrata - solární kolektory - rolety - horizontální žaluzie - sítě proti hmyzu - plynoinstalatérské práce - topenářské práce Zednické práce Prodej a montáž - střešní okna

Prodej, zpracování: -zakázková dřevovýroba a zpracování dřeva -stavební řezivo, velkoobchd s řezivem, řezivo, trámy, krovy, střešní latě, -truhlářské řezivo, eurohranoly, dřevo, akát, šindel, -spárovka, altán, pergola, paraván, lázeňský sud, dřevěné výrobky, garážové stání, -ploty, plotovky, dětské pískoviště, psí bouda, -zahradní ...

Prodej a montáž infra panelů. Infra panely od českého výrobce s 15-ti letou tradicí. Elektrický botník, elektrický sušák.

Maloobchodní prodej: -průmyslové a drogistické zboží.

Práce: -pokrývačské -klempířské.

Práce: -tesařské, -klempířské -pokrývačské -novostavby, rekonstrukce. Výroba: -dřevěné krovy -zahradní nábytek -zahradní doplňky -altány -perogly -montáž střešních oken -montáž z vlastního materiálu zákazníka.

Výroba: -pergola -dřevěné stropy -dřevěná schodiště(nejen ze starých trámů MASIV-vhodné do rekonstruovaných starých domů, statků, hradů atp.-autentičnost -zahradní nábytek -lavice a stoly do vinných sklepů.

Truhlářské práce. Hotové dřevěné výrobky.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů. Rekonstrukce složitějších fasád, se zaměřením na objekty v chráněných památkových zónách. Kompletní opravy starší bytové i nebytové zástavby.

Práce: -malířské -natěračské.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky -postřiky -semena, osiva.

SLužby: -zámečnictví zámečnické práce svářečské práce. Výroba: -klíče.

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Revize: -revizní technik elektro -pravidelné a výchozí revize el. zařízení vysokého a velmi vysokého napětí -el. zařízení nízkého napětí -zařízení hromosvodů -evidenci zařízení s PCB dle vyhl. MŽP č. 384/2001 -vzorkování zařízení s PCB dle vyhl. MŽP č. 384/2001.

Montáž, opravy: -elektrické zařízení Práce: -zámečnické -kovářské -zastřešení bazénů. Opravy: -ploty a brany. -veškeré práce spojené při rekonstrukci domů a chalup.

Regulace a měření: -teplo. Opravy, servis: -plynové kotle THERMONA Rosice, LEBLANC. Regulace: -prostorové termostaty -plynové kotelny -elektrické topení.