Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Leoš Brabenec se zaměřuje na renovace poškozených van.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál(stavebniny), cement, vápno, cihly, maltové směsi. Pálenice-pálení: -ovocné destiláty, slivovice. Práce: -kovářské -zámečnické.

Společnost Pavel Krejčí je stavební firma, která nabízí stavební práce. Zaměřujeme se především na vodohospodářské stavby. Stavební firma, činnost: - stavební práce - vodohospodářské stavby. V případě zájmu o naše služby se na nás neváhejte obrátit. Naleznete nás na adrese Benetice 26.

Montáž, revize, práce: -elektroinstalace -převíjení elektromotory -hromosvody. Výroba: -rozvaděče. Oprava: -elektrospotřebiče, nářadí ETA, ROMO, FIKO, NAREX, MORA, ELITRON.

Opravy a revize - plynové regulační stanice - plynovody Opravy - kotle

Natěračské práce Malířské práce

Broušení - sklo Prodej - sklo

Pokládka - koberce Prodej - podlahy Pokládka - podlahy

Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej, montáž, servis: -mrazničky, mraznička, monoklimatické chladničky, chladnička, vitrínové chladničky, minibary, absorbční minibary -těsnění na okna izolační dvojskla -těsnění je ze směsi guma+PVC -chladničky těsnění magnetické i nemagnetické, nekonečné magnetické pásky -zastupuje firmu SOVEX -vakuovavá okna.

Střechy na klíč. Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. Montáž: - střešní okna. Prodej: - střešní krytina (BRAMAC, TONDACH) - klempířské výrobky.

Montáž - střechy Dodávka - střechy

Práce: -topenářské -plynoinstalace -vodoinstalace. Instalace: -plyn -ústřední vytápění. Montáž, prodej: -topný (topenářský) materiál. Prodej, servis: -plynospotřebiče THERM, VIADRUS, ODRA, DAKON- celá řada QUANTUM, OP** Valašské Meziříčí-celá řada. Záruční servis kotlů na tuhá paliva řady H*** pro oblast jižní ...

Montáž, opravy, revize, projekce: -elektrické instalace nízkého napětí NN a vysokého napětí VN -bleskosvody -slaboproudé zařízení, elektrická požární signalizace, elektrické zabezpečovací systémy, kabeláž, telefonní rozvody, ozvučovací a dorozumivací technika, televizní technika, CCTV. Práce: -základy staveb -hrubé stavby -přístavby a ...

Výroba, doprava: - beton. Výroba: - betonové zboží. Obchodní činnost.

Revize: -elektrické zařízení -hromosvody. Výroba: -elektromotory -generátory -transformátory.

Zámečnické práce, výroba: -vrata -branky, branka otočná, křídlová, posuvné, samonosné -převážně pro privátní sektor -plotové pole na zakázku a oplocení dle požadavků zákazníků.

Výroba, montáž: -lamelové dveře -shrnovací lamelové dveře pro sprchové kouty a vany. Dodávka, montáž, obchodní činnost: -žaluzie venkovní, vnitřní -rolety venkovní -silikonové těsnění -sítě (síť) proti hmyzu na okna a dveře. Stolařství, truhlářství: -výroba vchodové dveře nábytek -kuchyňské linky. Práce čalounické: -čalounění ...

Práce: -stavební komplexní stavby na klíč rekonstrukce adaptace -stavební systémy -sádrokartonové konstrukce, kazetové podhledy -zateplovací systém VELOX -elektroinstalační -vodoinstalační -plynoinstalační -topenářské. Činnost: -inženýrsko-investorská.

Maloobchod, prodej, servis (záruční, pozáruční): -potřeby HUSQVARNA, PARTNER, JONSERED, FISKARS-lesnické, zahradnické -nářadí motorové pily hobby nářadí sekačky -elektrické -motorové křovinořezy sekery kuchyňské nože (nůž*) zahradní pilky nůžky náhradní díly. Výroba: -klíče (klíčů).

Práce: -malířské -natěračské.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiály pro domovní a bytovou elektroinstalaci -vypínače, spínače, tlačítka, ovladače, zásuvky 230V, anténní, telefonní i datové -instalační a spojovací materiály -kabely CYKY, svítidla a zdroje, jističe -rozvaděče, koncovky, krabice, kabely, osvětlení.

Práce: -vodoinstalatérské -topenářské -zednické práce.

Služby, činnost, projekce: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -technické zařízení budov vodoinstalace, kanalizace, plynoinstalace, vytápění, vzduchotechnika -inženýrská činnost.