THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Internetový prodej koupelnových výrobků značky HOPA. Čalounění dveří Doplňky koupelen a WC Infrasauny Instalační materiál a doplňky Keramické doplňky Koupelnové radiátory a el. sušáky Koupelnový nábytek Obklady a dlažby Obložky zárubní Odtokové žlaby Parapety Parní a sprchové boxy Podlahy PVC obklady a palubky Sanitární ...

Výroba, prodej: -plastové shrnovací dveře na míru -obložky zárubní -akční a koženkové shrnovací dveře -čalounění dveří -plastové, hliníkové, ocelové parapety.

Výroba, navíjení, převíjení, pozáruční servis, GO: -elektromotory -čerpadla -transformátory NN -ruční elektrické nářadí -průmyslové elektrospotřebiče -kuchyňské spotřebiče. Oprava převodovek.

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

Stavební firma, která provádí hrubé stavby a rodinné domy na klíč, zateplení fasád a budov.

Výstavba, stavební činnost: - dřevostavby - zahrady - terasy - rekonstrukce - vodo, topo, plyn - odvlhčení staveb - zámečnictví.

Provádění zednických prací, obkladů, dlažeb a rekonstrukcí bytových jader.

Dodávka, montáž - žaluzie - rolety - markýzy - sítě proti hmyzu - garážová vrata - mříže.

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

Dodávka, montáž: - technologické trubní rozvody - nerezové potrubí - plastové potrubí - měděné potrubí - černé potrubí.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Elektromontážní práce, elektromontáže, montáž, servis revize elektra - pro rodinné domy, bytové domy, kanceláře, průmyslové objekty - zabýváme se jak silnoproudými rozvody, tak i slaboproudými rozvody, rozvody NN i VN, - projekční činnost - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revize.

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - barvy, laky - nářadí.

Malířské a natěračské práce - malby bytů - malby domů - fasádní malby.

Služby: - projekční kancelář - stavební projekce

Činnost: - výkopové a zemní práce - kontejnerová autodoprava

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - bytové domy - koupelny - rekonstrukce - kamenické

Práce: - strojní omítky (vnitřní, vnější).

Práce: - zednické - vnitřní omítky.