THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, dodávka, montáž: -zařízení průmyslové automatizace: -řídící jednotky, plošné spoje pro řízení obuvnických, textilních, obráběcích a dalších strojů -kompletace těchto zařízení z vlastní řídící jednotky, čidel, kabelů, pohonů, snímačů -systémy pro monitorování a řízení jakýchkoliv technologických procesů se zaměřením na ...

Maloobchod, prodej: -koberce -záclony -bytové doplňky -textil -povlečení -peřiny z dutého vlákna -peřiny pro alergiky a astmatiky -čistírna peří -šití peřin i atypické rozměry -francouzské peřiny.

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -hutnící stroje -bourací kladiva -diamantová, kotevní technika -bagry, nakladače Služby: -zemní stavební práce -prodej a servis stavební mechanizace Takeuchi

Silnoproudé, slaboproudé instalace.

Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - radiátory - kotle na tuhá paliva - ohřívače vody - krbová kamna, - čerpadla ústředního topení.

STAVEBNÍ A DEVELOPERSKÁ FIRMA (DEVELOPMENT): -výstavba, stavba a prodej nových bytů, bytových domů: -lokalita Zlín, Nad Nivami -výstavba inženýrských sítí -inženýrská činnost ve výstavbě. Generální dodavatel: -Moravská stavební - INVEST, a.s. . Investor: -Nad Nivami, s.r.o. .

Stavební firma: -projekce a výstavba pasivních domů -zateplování domů -okna, dveře. Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj.

Dovoz, prodej, velkoobchod, maloobchod: - italské, keramické obklady a dlažby, sprchové kouty, vany - skleněná otopná tělesa do koupelen - přírodní kámen

Specialista na komplexní realizaci studny vrtané a kopané a její údržbu: umístění a návrh studny, povolení studny, čištění a regenerace studní, opravy studní, odběr a rozbor vody, úprava a filtrace vody, čerpadla. Působíme po celé Moravě a Slezsku.

Projektová a inženýrská činnost.

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Velkoobchod, prodej, servis, opravy, půjčovna, rozvoz: - malá stavební technika - stavební nářadí.. Oprava a údržba stavebních strojů

Kompletní sortiment ručního nářadí pro dílnu, dům, zahradu. Eshop, internetový obchod, prodej: - stavební nářadí - ruční nářadí pro dílnu, zahradu, dům. Bazar - použité nářadí.

Veškeré podlahářské práce: - pokládání - montáž podlahových doplňků - renovace podlahových krytin - příprava podkladu - prodej veškerých podlahových krytin - PVC - renovace parket - lamino - vinylové podlahy. Vzorková prodejna: - Zlín, Tř.T.Bati 56.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Podlahářství, podlahářské práce: - pokládka koberců, parket, PVC, plovoucích podlah - lištování podlah, renovace podlah, penetrace podlah.