THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
-Zprostředkovatelská činnost v oboru stavebnictví. -Inženýrská činnost ve stavebnictví.

Služby: -projekční činnost ve výstavbě-silová elektrická zařízení.

Návrhy a projektová dokumentace : - projekční činnost - veškeré druhy staveb - veřejnoprávní projednání dokumentace - inženýrská činnost - legalizace černých staveb.

Pohřební služba. Služby: - v oblasti pohřebnictví a na pohřebištích. Kompletní pohřební a hřbitovní služby: - převozy zesnulých - rakve a vybavení - pohřbení do hrobů i žehem - výkopy hrobů - květinová výzdoba - hudební doprovod - smuteční oznámení. Správa pohřebiště. Prodej: - hřbitovní doplňky (vázy, lucerny, svíčky a ...

Práce: - truhlářské-podlahářské. Výroba, montáže: - podlahy - schodiště - interiérové dveře - renovace dřevěných historických podlah - venkovní terasy - sportovní podlahy - nábytek na míru.

Výroba a montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní. Nabídka grafických a cenových návrhů. Dále zajišťuji elektrospotřebiče, sedací soupravy, matrace, rošty, interierové a protipožární dveře.

Maloobchod, prodej: - železářství - nářadí.

Provádíme: -realizace certifikovaných dětských hřišt´z akátové kulatiny - truhlářské práce, - zakázkovou výrobu nábytku z masivu i lamina - výrobu celomasivních postelí - řezbářské práce - výroba kuchyňských linek, dětských pokojů, kanceláří, aj. - výrobu a prodej ručně vyřezávaných stojanů na víno

Velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál.

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

Revize elektrických zařízení, elektroinstalací, hromosvodů a strojů. Projektování elektroinstalací rodinných domů a mobilních obytných kontejnerů. Provádíme opravy v rámci závad v revizní zprávě a montáže elektroinstalací.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Testování, měření, analýzy a kontroly -Projektování elektrických zařízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

Stavba, stavební činnost, řemeslo, realizace: - hydroizolace střech - zateplování budov - izolační práce - pokrývačské práce - klempířské práce.

Zaměření objektů Inženýrská činnost - dozory na stavbách Projekční činnost ve stavebnictví - vyřízení dokladů pro stavební povolenízpracování projektové dokumentace - novostavby (rodinné domy) - bytové stavby - občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - poradenská činnost.

Stavební firma: - veškeré stavební práce - rekonstrukce - fasády - sádrokartonové práce - obklady, dlažby.

Pokrývačství, tesařství Zednictví Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Projekční činnost (pozemní stavitelství), stavební dozory, vyřizování stavebního povolení

Zámečnické práce. Výroba, montáže : - schodiště i točité - podesty, zábradlí - vrata, brány, oplocení, balkony - lehké ocelové konstrukce - půdní vestavby. Dělení materiálu. Svářecí práce.

Podlahářské práce, podlahářství: -vyrovnávání a zahlazení podkladu -renovace dřevěných podlah broušením, tmelením, lakováním. Prodej, montáže, renovace, pokládání: -parkety -podlahy dřevěné, laminátové, linoleum, plovoucí -korek -koberce -PVC. E-shop podlahovin + Půjčovna brusek na parkety a vysoušečů .

Geodetické práce. Služby: -zpracování geometrických plánů pro zaměření staveb, rozdělení pozemků či vyznačení věcných břemen.

Projektová činnost ve výstavbě -Statické projekční práce -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Zámečnictví, nástrojářství Speciální sváření nádob, nerezového potrubí, hliníkových konstrukcí a hydraulických nádrží.

Stavební firma Stavby na klíč Zemní a výkopové práce Fasády Omítky

Truhlářství, podlahářství, tesařství. Realizace stavby a interiérů: - kuchyní - obývacích pokojů - ložnic - dětských pokojů -koupelen Přestavba bytových jader vč. vybavení. Realizace a návrh kuchyňských linek.